Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

sierappel-malus-prof-sprenger-bestellen-bezorgen

Sierappel (Malus ‘Prof. Sprenger’) online bestellen

De Sierappel (Malus ‘Prof. Sprenger’) gemakkelijk online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op Bomenbezorgen.nl vind je veel informatie en verzorgingstips voor deze Appelboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de aangesloten winkels. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De kleur van de boom is Geel, Groen, Oranje, Rood, Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 600 cm. Dit type Sierappel is al te koop voor €49,50.

Naam boomSierappel (Malus ‘Prof. Sprenger’)
Latijnse naamMalus Prof. Sprenger
CategorieAppelboom
Vanafprijs€49,50
KleurGeel, Groen, Oranje, Rood, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Sierappel (Malus Prof. Sprenger) thuis laten bezorgen (mei 2023)

De Malus ‘Prof. Sprenger’ is een echte eyecatcher. Bomen leveren schaduwrijke plekken, ze dempen het geluid van de omgeving en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Appelboom iets wat je kunt overwegen. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit biedt verschillende voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In deze tabel vergelijk je populaire online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Sierappel Malus Prof. Sprenger online kunt bestellen. Of klik door naar de pagina over de Kersenboom (Prunus avium ‘Kordia’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus Prof. Sprenger (Sierappel) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Houd vooraf rekening met de regels. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende producten. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt de dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je aankoop wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Sierappel gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Andere aspecten die van belang zijn: bewatering, schaduw, wortels, groeiwijze.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Deze Sierappel Malus Prof. Sprenger is aan te planten in Alle, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Zorg voor een plantgat waarin de boom komt te staan. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Til de boom voorzichtig in het gat en vul het deels met aanplantgrond. Graaf boompalen in voor meer stabiliteit.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het van levensbelang om de kluit nat te houden. Dit is met name cruciaal in de groeimaanden (April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Tijdens de zomerdagen wordt het aanbevolen om regelmatig extra water toe te dienen.

Sierappel goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Malus ‘Prof. Sprenger’

De sierappel (Malus ‘Prof. Sprenger’) is een bladverliezende, ronde, dichte boom. In het voorjaar loopt de sierappel (Malus ‘Prof. Sprenger’)) uit met donkergroene bladeren, die in de late herfst geel worden. Van halverwege tot in het late voorjaar komen er witte bloemen uit de roze knoppen. Daarna komen, in deze sierappel, in de herfst oranjerode sierappeltjes. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 600 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Afhangend, Breed / verspreid, Kroonvorm. De kleur van het blad is Geel, Groen, Oranje, Rood, Wit. Deze boom bloeit met name in April, Mei. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst mooie herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Kersenboom (Prunus avium ‘Kordia’).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormAfhangend, Breed / verspreid, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus ‘Prof. Sprenger’ mei 2023
Wat zijn de kleuren van de Malus Prof. Sprenger?

De kleur van het blad is Geel, Groen, Oranje, Rood, Wit. Het blad bloeit op in April, Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar je de boom plant moet vrij zijn van worteldoek, oude beplanting, straatwerk, grind enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Sierappel?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De bodem mag niet te nat of droog zijn. Denk ook aan omwonenden: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Kijk ook goed naar schaduwvorming en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Malus Prof. Sprenger Sierappel bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan deze Sierappel probleemloos thuis laten afleveren. Via het online tuincentrum koop je diverse soorten groottes en eventuele hulpmiddelen zoals set met boompalen en grond voeding. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Dit duurt ongeveer 5 werkdagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Malus Prof. Sprenger aanbieding afgeleverd en aangeplant door een deskundige tuinman. Daardoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en mag je erop vertrouwen dat het altijd correct wordt neergezet. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Bedenk wel: de plek waar je het laat planten dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, stronken, puin en grind, worteldoek, bekabeling en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie