Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

sierappel-malus-red-sentinel-bestellen-bezorgen

Sierappel (Malus ‘Red Sentinel’) online bestellen

De Sierappel (Malus ‘Red Sentinel’) goedkoop online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op onze bomen-vergelijkingssite vind je uitgebreide info over deze Appelboom. Bestellen kan gemakkelijk bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Met de optionele aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De bladkleur is mooi: Groen, Rood, Roze, Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 600 cm. Deze Sierappel kan jij online kopen vanaf €49,50.

Naam boomSierappel (Malus ‘Red Sentinel’)
Latijnse naamMalus Red Sentinel
CategorieAppelboom
Vanafprijs€49,50
KleurGroen, Rood, Roze, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Sierappel (Malus Red Sentinel) thuis bezorgen (mei 2023)

De Malus ‘Red Sentinel’ is een echte eyecatcher. Bomen bieden plekken voor verkoeling op warme dagen, reinigen de lucht en zorgen voor wat extra privacy. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is deze Appelboom een uitstekende keuze. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Hierbij wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je verschillende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Sierappel Malus Red Sentinel online bestellen kan. Of bekijk meer informatie over de Kersenboom (Prunus avium ‘Lapins’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus Red Sentinel (Sierappel) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Een groot deel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met speciaal transport. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt meestal een dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw bestelling wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Sierappel kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Neem ook zaken in acht als tegelwerk, bewatering, wortels, groeiwijze.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Zo’n Sierappel Malus Red Sentinel kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en vul het deels met aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om de stam mooi recht te houden.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het van levensbelang om de kluit nat te houden. Dit is met name cruciaal in het groeiseizoen (April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de warme periode voorbij is. In droge, warme zomers is het slim om extra water te geven.

Sierappel goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Malus ‘Red Sentinel’

De Malus ‘Red Sentinel’ ook wel sierappel genoemd, is een grote struik of kleine boom tot 5 meter hoog. Op jonge leeftijd staan de takken van de sierappel (Malus ‘Red sentinel’) rechtop maar op latere leeftijd ontstaat een mooie brede kroon. Het blad van deze sierappel loopt bronskleurig uit en wordt later in het jaar heldergroen. De bloesem, die verschijnt in april-mei, bestaat uit grote witte tot lichtroze bloemen . Na de bloei ontstaan mooie kleine kersachtige rode appeltjes die tot in de winter aan de sierappel blijven hangen. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 600 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Afhangend, Breed / verspreid, Kroonvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Rood, Roze, Wit. De bloeitijd is April, Mei. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond. Goed om te weten: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom prachtige herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Kersenboom (Prunus avium ‘Lapins’).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormAfhangend, Breed / verspreid, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus ‘Red Sentinel’ mei 2023
Wat is de kleur van de Malus Red Sentinel?

De bladkleur is Groen, Rood, Roze, Wit. De groeiperiode is April, Mei. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plantplaats moet schoon zijn, dus geen worteldoek, grind, bekabeling, stronken enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Sierappel?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet niet te nat en niet te droog zijn. Houd ook rekening met de buren: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Denk tenslotte ook aan schaduw en wortels die doorschieten.

Op welke manier kan ik de Malus Red Sentinel Sierappel in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan deze Sierappel probleemloos in de eigen tuin laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit meerdere hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals tuinpalen en mest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, zo’n 4 of 6 dagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt deze voordelige Malus Red Sentinel aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een deskundige boomexpert. Dankzij deze service kan je alles rustig uit handen geven en kan je ervanuit gaan dat het proces op een goede manier verloopt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Bedenk wel: de plek waar de boom geplant gaat worden moet vrij zijn van worteldoek, puin en grind, bekabeling, oude wortels, straatwerk en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie