Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

witte-abeel-populus-alba-bestellen-bezorgen

Witte abeel (Populus alba) online bestellen

De Witte abeel (Populus alba) online bestellen en laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op Bomenbezorgen.nl lees je veel info en tips voor deze Populier. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de aangesloten winkels. Geholpen door de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Grijs, Groen, Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April. De maximale hoogte is ongeveer 900 cm. Dit type Witte abeel is al te koop voor €65,95.

Naam boomWitte abeel (Populus alba)
Latijnse naamPopulus alba
CategoriePopulier
Prijsindicatie€65,95
KleurenGrijs, Groen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril

Witte abeel (Populus alba) bezorgen aan huis (april 2024)

De Populus alba is tegenwoordig erg populair. Bomen bieden schaduw, zorgen voor zuurstof en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Populier zeker een hele leuke mogelijkheid. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hierna vergelijk je erkende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Witte abeel Populus alba online bestellen kan. Of vind informatie en tips voor de Moerbei (Morus alba ‘Platanifolia’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Populus alba (Witte abeel) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gewenste afleveradres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je ontvangt altijd vroegtijdig een mail of SMS met een trackinglink. Jouw bestelling wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die het water goed afvoert en dagelijks voldoende zon krijgt. De Witte abeel plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan tegelwerk, wortels, snoeiwerk, schaduw.

 4. Aanplanten van de boom

  Zo’n Witte abeel Populus alba kan men aanplanten in Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Vermijd altijd wit straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom komt te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en controleer of de boom niet te diep staat. Graaf boompalen in om hem te verankeren.

 5. Verzorgen

  Nadat je de boom geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de boom voldoende water geven. Dit is met name belangrijk tijdens het bloeiseizoen (April). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de droge hete zomermaanden adviseren wij om de grond regelmatig te bevochtigen.

Witte abeel goedkoop bestellen en laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Populus alba

De witte abeel (Populus alba) is een bladverliezende, breed vertakte boom. De bladeren van de witte abeel (Populus alba) hebben een gegolfde rand, die aan de bovenkant donkergroen zijn en aan de onderkant wit. In de herfst verkleuren de bladeren van de witte abeel naar geel voordat ze afvallen. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 900 cm. De groeiwijze is Breed / verspreid, Kroonvorm. De kleur van het blad is Grijs, Groen, Wit. De bloeitijd is April. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Belangrijk detail: deze Populier is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst mooie herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Moerbei (Morus alba ‘Platanifolia’).

Maximale hoogte900 cm
GroeivormBreed / verspreid, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Populus alba april 2024
Wat zijn de kleuren van de Populus alba?

De boom heeft verschillende kleuren Grijs, Groen, Wit. De groeiperiode is April. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, oude wortels, oude beplanting, worteldoek enz. Zo kan de boom goed wortelen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Witte abeel?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Houd rekening met uw buren: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Bekijk ook andere factoren als bladverlies en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Kan ik de Populus alba Witte abeel aan huis laten leveren?

Jij kan deze Witte abeel snel en voordelig thuis laten afleveren. Via het online tuincentrum koop je verschillende hoogtes, varianten en extra’s zoals binddraad of aanplantgrond. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, zo’n 4 of 6 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt jouw voordelige Populus alba aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een professionele tuinman. Op die manier hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je ervanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Tip: de plaats waar de boom neergezet wordt moet vrij zijn van bekabeling, stronken, straatwerk, worteldoek, oude wortels en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie