Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

sierappel-malus-rudolph-bestellen-bezorgen

Sierappel (Malus Rudolph) online bestellen

De Sierappel (Malus Rudolph) direct online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op dit platform vind je veel info en tips voor deze Appelboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomexperts of tuincentra. Met de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Bruin, Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 600 cm. Dit type Sierappel kan je al laten bezorgen vanaf €49,50.

Naam boomSierappel (Malus Rudolph)
Latijnse naamMalus Rudolph
CategorieAppelboom
Prijsindicatie€49,50
KleurenBruin, Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei

Sierappel (Malus Rudolph) laten bezorgen in de tuin (juni 2024)

De Malus Rudolph is tegenwoordig erg populair. Bomen bieden schaduwrijke plekken, ecologisch evenwicht en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Appelboom een hele goede optie. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Sierappel Malus Rudolph online kunt bestellen. Zie ook meer informatie over de Dikke Kersenboom haagvorm (Prunus avium ‘Bigarreau Burlat’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus Rudolph (Sierappel) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Levering van de boom

  Veel bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende producten. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt een dag van tevoren een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw bestelling wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en goed zonlicht krijgt. De Sierappel kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Neem ook zaken in acht als schaduw, groeiwijze, wortels, bewatering.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Een Sierappel Malus Rudolph kan aangeplant worden in Humus, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Til de boom voorzichtig in het gat en vul het deels met aanplantgrond. Graaf boompalen in om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het cruciaal om de boom regelmatig water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeiperiode (April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de warme periode voorbij is. Bij een droge periode adviseren wij om extra water te geven.

Sierappel goedkoop bestellen en laten bezorgen

Check aanbiedingen en kies voor bezorging tot in de tuin

Extra informatie over de Malus Rudolph

De Malus Rudolph is één van de mooiste onder de roodbloeiende sierappel soorten. De bladeren van deze sierappel (Malus Rudolph) verkleuren van diepbrons rood, naar donkergroen gedurende de zomer. De sierappel komt helemaal vol te hangen met rose/rode bloemen, die later plaats maken voor oranje/gele vruchten van 1,5 tot 2 cm groot. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 600 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Kroonvorm. Samenvatting van de kleur: Bruin, Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze. De groeiperiode is April, Mei. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Humus, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond. Goed om te weten: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Dikke Kersenboom haagvorm (Prunus avium ‘Bigarreau Burlat’).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondHumus, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus Rudolph juni 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Malus Rudolph?

De boom heeft verschillende kleuren Bruin, Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze. Hij komt op een mooie manier tot bloei in April, Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet schoon zijn, dus geen puin, grind, oude wortels, straatwerk enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Humus, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond.

Wat is de juiste standplaats voor de Sierappel?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan mag niet te nat of droog zijn. Denk ook aan omwonenden: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Denk tenslotte ook aan schaduwvorming en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe kan ik de Malus Rudolph Sierappel aan huis laten bezorgen?

Jij kan de Sierappel probleemloos laten leveren aan huis. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. set met boompalen of mest. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een speciale koeriersdienst. Dit duurt zo’n 4 of 6 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Bij de aanplantservice wordt deze voordelige Malus Rudolph aanbieding thuisbezorgd en geplant door een erkende boomexpert. Op die manier hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je er rustig vanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Belangrijk: de aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder worteldoek, puin en grind, straatwerk, oude wortels, bekabeling en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie