Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

patio-appelboom-malus-domestica-rode-boskoop-bestellen-bezorgen

Patio appelboom (Malus domestica ‘Rode boskoop’) online bestellen

De Patio appelboom (Malus domestica ‘Rode boskoop’) goedkoop online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op dit portaal tref je veel info en tips voor deze Patio-fruitboom. Je kunt direct online bestellen bij een van de boomexperts of tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De kleur van de boom is Roze, Wit. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 150 cm. Deze Patio appelboom kan je al laten bezorgen vanaf €20,25.

Naam boomPatio appelboom (Malus domestica ‘Rode boskoop’)
Latijnse naamMalus domestica Rode boskoop
CategoriePatio-fruitboom
Verkoopprijs v.a.€20,25
KleurenRoze, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April, Mei

Patio appelboom (Malus domestica Rode boskoop) laten bezorgen in de tuin (mei 2024)

De Malus domestica ‘Rode boskoop’ is tegenwoordig erg populair. Bomen leveren plekken voor verkoeling op warme dagen, reinigen de lucht en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is dit type Patio-fruitboom iets wat je kunt overwegen. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Met deze dienst wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je meerdere online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Patio appelboom Malus domestica Rode boskoop online kan kopen. Of bekijk meer over de Dwergperzik (Prunus persica ‘Saturn’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Rode boskoop (Patio appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Thuisbezorging van de boom

  De meeste bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt meestal een dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je artikel wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die het water goed afvoert en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Patio appelboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Bekijk ook relevante details zoals tegelwerk, snoeiwerk, bewatering, schaduw.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Een Patio appelboom Malus domestica Rode boskoop kan je volgens de kweker planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Vermijd altijd wit straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom rechtop kan komen te staan. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en controleer of de boom niet te diep staat. Gebruik eventueel boompalen om hem te verankeren.

 5. Verzorgen

  De de beplanting is het van levensbelang om de boom voldoende water geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeiperiode (Maart, April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het blad valt in de herfst. In de drogere maanden wordt het aanbevolen om de boom wat extra water te geven.

Patio appelboom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Vergelijk acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Adviezen en informatie over de Malus domestica ‘Rode boskoop’

Deze mooie patio appelboom kan u overal kwijt, ook erg leuk om als kado te geven. Malus domestica ‘Rode Boskoop’ een stevige en zure moesappel, zeer geschikt voor het bakken van taarten. Bestuiving: kruisbestuiving noodzakelijk met b.v. ‘Benoni’, ‘Discovery’ of ‘James Grieve’. Snoeien: in de winter of rond 1 juli. Buig vruchtdragende takken horizontaal. Lange verticale takken (zgn. loten) geheel wegknippen. Durf te snoeien. Bemesting: in de herfst een rijke gift van een organische meststof. Bij rijke vruchtdracht in de zomer nog een keer. Voeg matig kalk toe voor zoetere vruchten. Bewaren: Hoe lang u appelen kunt bewaren is afhankelijk van het ras en de rijpheid van de appel. De houdbaarheid kan variëren van twee dagen tot vier weken. Zomerrassen rijpen snel. De beste bewaarplaats is koel, donker en niet te droog, liefst niet in de koelkast. Appelen die op een fruitschaal in de huiskamer liggen, worden door de hoge temperatuur en de lage luchtvochtigheid snel overrijp. Bovendien produceren appelen veel ethyleen gas, wat tot gevolg heeft dat het andere fruit op de fruitschaal sneller door rijpt. Schoonmaken: Eet een appel gewassen, geschild, in zijn geheel of in partjes. Voor een kind is het prettig als het klokhuis er met een appelboor wordt uitgehaald. Appelen verkleuren na het schillen snel bruin. Door het toevoegen van een beetje citroen- of limoensap (bijvoorbeeld in fruitsalades) is dit te voorkomen. Consumptie: Een appeltje eet u niet alleen uit de hand. Er zijn oneindig veel recepten waarin de appel de hoofdrol speelt. Bekende recepten zijn appeltaart, appelmoes en appelflappen. Voedingswaarde: Appels zijn lekker en gezond. Ze bevatten niet zo veel vitamine C, maar wel veel kalium en voedingsvezels. Verder zijn ze rijk aan mineralen, kalk en ijzer. De caloriearme appel komt in elk afslankdieet voor. Tevens zegt men dat appels cholesterol verlagend zijn. De maximale hoogte ligt op ongeveer 150 cm. De groeiwijze is Patio. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Roze, Wit. Het groeiseizoen is in Maart, April, Mei. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Goed om te weten: deze Patio-fruitboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Dwergperzik (Prunus persica ‘Saturn’).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormPatio
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Rode boskoop’ mei 2024
Wat zijn de kleuren van de Malus domestica Rode boskoop?

De boom heeft verschillende kleuren Roze, Wit. De boom groeit in Maart, April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet volledig vrij zijn van o.a. bekabeling, stronken, straatwerk, puin enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Welke standplaats kiezen voor de Patio appelboom?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden mag niet te nat of droog zijn. Houd ook rekening met de buren: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Kijk ook goed naar verlies van bladeren en wortelopdruk.

Hoe snel kan ik de Malus domestica Rode boskoop Patio appelboom aan huis laten leveren?

Je kunt een Patio appelboom zonder gedoe in de eigen tuin laten bezorgen. Online vind je verschillende formaten en andere essentials zoals tuinpalen of bemesting. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van vaak 3 – 6 werkdagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Malus domestica Rode boskoop aanbieding bezorgd en geplant door een professionele boomverzorger. Daardoor wordt al het werk uit handen genomen en ben je er verzekerd van dat het proces op een goede manier verloopt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Tip: de plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, bekabeling, puin en grind, straatwerk, oude wortels en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie