Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Sierappel op stam (Malus ‘Red jade’)

sierappel-op-stam-malus-red-jade-bestellen-bezorgen

Sierappel op stam (Malus ‘Red jade’) online bestellen

De Sierappel op stam (Malus ‘Red jade’) online bestellen en aan huis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op onze bomen-vergelijkingssite check je handige info over deze Appelboom. Je kunt direct online bestellen bij een van de boomexperts of tuincentra. Met behulp van de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De boom is mooi gekleurd: Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 100 cm. Dit type Sierappel op stam is te koop voor prijzen v.a. €58,50.

Naam boomSierappel op stam (Malus ‘Red jade’)
Latijnse naamMalus Red jade
CategorieAppelboom
Verkoopprijs v.a.€58,50
KleurenWit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei

Sierappel op stam (Malus Red jade) laten thuisbezorgen ([maandjaar])

De Malus ‘Red jade’ is tegenwoordig erg populair. Bomen leveren verkoeling, verbeteren de luchtkwaliteit en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is dit type Appelboom een uitstekende keuze. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je erkende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Sierappel op stam Malus Red jade online kopen kan. Of vind informatie en tips voor de Beverboom Boomvorm (Magnolia liliiflora ‘Nigra’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus Red jade (Sierappel op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met speciaal transport. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt de dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw bestelling wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Sierappel op stam kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Je moet ook zeker rekening houden met schaduw, tegelwerk, wortels, bewatering.

 4. De aanplanting

  Deze Sierappel op stam Malus Red jade kan je volgens de kweker planten in Alle, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Til de boom voorzichtig in het gat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om hem extra te verstevigen.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het ontzettend belangrijk om genoeg water te geven. Dit is met name cruciaal in de groeiperiode (Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Tijdens de droge hete zomermaanden is het verstandig om wat aanvullend water bij te geven.

Sierappel op stam goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Malus ‘Red jade’

De Malus ‘Red Jade’ is een Sierappel op stam met een brede, treurende kroon. In mei bloeit deze Sierappel kleine lichtroze bloemetjes die komen uit decoratieve donkerroze tot paarse bloemknoppen. In het najaar groeien er veel kleine, glanzende rode appeltjes aan de Malus ‘Red Jade’. Een prachtige aanwinst voor uw tuin! Gebruik bij het aanplanten Aanplantgrond en boompalen. De maximale groeihoogte is ongeveer 100 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Breed / verspreid, Hangend, Treurvorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Wit. Het groeiseizoen is in Mei. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Beverboom Boomvorm (Magnolia liliiflora ‘Nigra’).

Maximale hoogte100 cm
GroeivormBreed / verspreid, Hangend, Treurvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Malus ‘Red jade’ [maandjaar]
Welke kleur geven de bladeren van de Malus Red jade?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Wit. Het blad bloeit op in Mei. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. grind, oude wortels, puin, stronken enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Sierappel op stam?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Bekijk ook andere factoren als bladverlies en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Hoe snel kan ik de Malus Red jade Sierappel op stam thuis laten leveren?

Jij kan zo’n Sierappel op stam moeiteloos en snel tot in de tuin laten leveren. Via het online tuincentrum koop je diverse soorten groottes en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boompalen, bamboestokken of grond voeding. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, plus minus een week.

Wat is de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Malus Red jade aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een betrouwbare boomverzorger. Op die manier wordt al het werk uit handen genomen en ben je er verzekerd van dat het proces op een goede manier verloopt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Tip: de plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van bekabeling, stronken, straatwerk, oude wortels, worteldoek en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie