Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

beverboom-boomvorm-magnolia-liliiflora-nigra-bestellen-bezorgen

Beverboom Boomvorm (Magnolia liliiflora ‘Nigra’) online bestellen

De Beverboom Boomvorm (Magnolia liliiflora ‘Nigra’) gemakkelijk online bestellen en aan huis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op Bomenbezorgen.nl vind je informatie en eigenschappen van deze Beverboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van onze partners. Geholpen door de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De boom is mooi gekleurd: Groen, Paars. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 500 cm. Deze Beverboom Boomvorm kan jij online kopen vanaf €138,50.

Naam boomBeverboom Boomvorm (Magnolia liliiflora ‘Nigra’)
Latijnse naamMagnolia liliiflora Nigra
CategorieBeverboom
Vanafprijs€138,50
KleurGroen, Paars
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei

Beverboom Boomvorm (Magnolia liliiflora Nigra) bezorgen aan huis (juni 2024)

De Magnolia liliiflora ‘Nigra’ is tegenwoordig erg populair. Bomen leveren plekken voor verkoeling op warme dagen, reinigen de lucht en dieren zijn er gek op. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Beverboom het overwegen waard. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door deze expert worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de bijgaande tabel vergelijk je meerdere online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Beverboom Boomvorm Magnolia liliiflora Nigra online kan kopen. Zie ook meer informatie over de Zilverspar (Abies procera ‘Glauca’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia liliiflora Nigra (Beverboom Boomvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt meestal een dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw boom wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een stukje grond die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Beverboom Boomvorm plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Je moet ook zeker rekening houden met groeiwijze, schaduw, bewatering, tegelwerk.

 4. De aanplanting

  Zo’n Beverboom Boomvorm Magnolia liliiflora Nigra is aan te planten in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en gebruik aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen voor extra stevigheid.

 5. Onderhoud

  Na het aanplanten is het essentieel om de grond vochtig te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens het bloeiseizoen (April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot de warme periode voorbij is. Bij een droge periode is het verstandig om de kluit extra nat te houden.

Beverboom Boomvorm goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Aanvullende informatie over de Magnolia liliiflora ‘Nigra’

Deze beverboom (Magnolia liliiflora ‘Nigra’) is een bladverliezende, bossige boom. Halverwege het voorjaar tot halverwege de zomer komen in deze beverboom de dieppurperen bloemen die staan tussen de donkergroene bladeren. Op latere leeftijd worden dit pas echt kleine bomen die vanonderuit mooi vertakt zijn. Gebruik bij het planten aanplantgrond en tuinturf. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 500 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Kroonvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Groen, Paars. Deze boom bloeit met name in April, Mei. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Niet vergeten: deze Beverboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom prachtige herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Zilverspar (Abies procera ‘Glauca’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia liliiflora ‘Nigra’ juni 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Magnolia liliiflora Nigra?

De kleur van het blad is Groen, Paars. Het blad bloeit op in April, Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet volledig vrij zijn van o.a. worteldoek, oude beplanting, oude wortels, stronken enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Beverboom Boomvorm?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Houd rekening met uw buren: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Onderzoek ook aspecten zoals overhangende takken, schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Op welke manier kan ik de Magnolia liliiflora Nigra Beverboom Boomvorm in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan een Beverboom Boomvorm snel en voordelig aan huis laten bezorgen. Online vind je meerdere hoogtes, varianten en andere essentials zoals boompalen en grondmest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Dit duurt doorgaans 1 tot 2 weken.

Hoe werkt de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt jouw voordelige Magnolia liliiflora Nigra aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een ervaren boomspecialist. Dankzij deze service wordt al het werk uit handen genomen en kan je er rustig vanuit gaan dat het juist geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Bedenk wel: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. oude wortels, puin en grind, straatwerk, stronken, bekabeling en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie