Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

papierberk-betula-papyrifera-bestellen-bezorgen

Papierberk (Betula papyrifera) online bestellen

De Papierberk (Betula papyrifera) eenvoudig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op dit platform vind je veel informatie en verzorgingstips voor deze Berkenboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Geel, Groen, Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Februari, Maart, April. De maximale hoogte is ongeveer 1000 cm. Deze Papierberk kan jij online kopen vanaf €39,50.

Naam boomPapierberk (Betula papyrifera)
Latijnse naamBetula papyrifera
CategorieBerkenboom
Verkoopprijs v.a.€39,50
KleurenGeel, Groen, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeFebruari, Maart, April

Papierberk (Betula papyrifera) thuis laten bezorgen (juni 2024)

De Betula papyrifera zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen bieden een eigen microklimaat, reinigen de lucht en zorgen voor wat extra privacy. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is deze Berkenboom een uitstekende keuze. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Hierbij worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hierna vergelijk je erkende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Papierberk Betula papyrifera kunt bestellen (online). Of klik door naar de pagina over de Frambraam (Rubus ‘Loganberry’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Betula papyrifera (Papierberk) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Een groot deel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende organismen. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt meestal een dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je order wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Zorg voor een plek die genoeg waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Papierberk gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Let ook op andere aspecten zoals wortels, snoeiwerk, bewatering, schaduw.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Zo’n Papierberk Betula papyrifera kan men aanplanten in Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Graaf boompalen in voor meer stabiliteit.

 5. Boomonderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het van levensbelang om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens het groeiseizoen (Februari, Maart, April). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat deze in blad komt tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In een periode van droogte is het een goed idee om de boom wat extra water te geven.

Papierberk goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Betula papyrifera

Helderwitte papierberk, waarvan de bast in papierdunne stroken afschilfert. Deze boom mag niet te droog staan, in tegenstelling tot zijn soortgenoten. Snoeien: Oktober. ABC boom – niet snoeien tussen december en mei. De maximale groeihoogte is ongeveer 1000 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Breed / verspreid, Kroonvorm. De kleur van het blad is Geel, Groen, Wit. De bloeiperiode is Februari, Maart, April. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Belangrijk detail: deze Berkenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Frambraam (Rubus ‘Loganberry’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormBreed / verspreid, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond
WaterbehoefteNat, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Betula papyrifera juni 2024
Wat is de kleur van de Betula papyrifera?

De kleur van het blad is Geel, Groen, Wit. Hij komt tot bloei in Februari, Maart, April. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plek waar je de boom plant moet goed begaanbaar zijn zonder straatwerk, oude wortels, worteldoek, grind enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond.

Wat is de beste standplaats voor de Papierberk?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat mag niet te nat of droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Denk tenslotte ook aan overhangende takken, schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Betula papyrifera Papierberk aan huis laten leveren?

Jij kan een Papierberk probleemloos aan huis laten bezorgen. Je hebt de keuze uit verschillende hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. binddraad of aanplantgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een professionele bezorgservice. De geschatte levertijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat houdt de aanplantservice in?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt deze voordelige Betula papyrifera aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een betrouwbare tuinman. Hierdoor wordt al het werk uit handen genomen en weet je 100% zeker dat het altijd correct wordt neergezet. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Let op: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. puin en grind, bekabeling, worteldoek, oude wortels, stronken en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie