Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

lei-rode-bes-ribes-rubrum-jonkheer-van-tets-bestellen-bezorgen

Lei Rode Bes (Ribes rubrum ‘Jonkheer van Tets’) online bestellen

De Lei Rode Bes (Ribes rubrum ‘Jonkheer van Tets’) voordelig online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op onze bomen-vergelijker tref je handige informatie over deze Bessenboom. Je kunt direct online bestellen bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Dankzij de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De boom is mooi gekleurd: Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 1000 cm. Dit type Lei Rode Bes is al te bestellen vanaf €20,25.

Naam boomLei Rode Bes (Ribes rubrum ‘Jonkheer van Tets’)
Latijnse naamRibes rubrum Jonkheer van Tets
CategorieBessenboom
Verkoopprijs v.a.€20,25
KleurenWit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMei

Lei Rode Bes (Ribes rubrum Jonkheer van Tets) thuis bezorgen (april 2024)

De Ribes rubrum ‘Jonkheer van Tets’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen bieden verkoeling, ze produceren zuurstof en bieden privacy. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is dit type Bessenboom iets wat je kunt overwegen. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je diverse online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Lei Rode Bes Ribes rubrum Jonkheer van Tets online kan kopen. Of vind informatie en tips voor de Leiappelboom (Malus leiboom).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Ribes rubrum Jonkheer van Tets (Lei Rode Bes) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende producten. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt een dag van tevoren een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je aankoop wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Lei Rode Bes kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Neem ook zaken in acht als groeiwijze, wortels, snoeiwerk, bewatering.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Een Lei Rode Bes Ribes rubrum Jonkheer van Tets is aan te planten in Alle, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Neem een schep en graaf een gat waarin de boomwortel comfortabel past. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen voor extra stevigheid.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het van levensbelang om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name cruciaal in de groeiperiode (Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het blad valt in de herfst. In de drogere maanden is het noodzakelijk om regelmatig extra water toe te dienen.

Lei Rode Bes goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk opties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Extra informatie over de Ribes rubrum ‘Jonkheer van Tets’

Deze heerlijke bessen in een leivorm. De Ribes Rubrum ‘Jonkheer van Tets’ is een zelf bestuivende Rode Bes en bloeit in april met onopvallende groen- witte bloempjes in hangende trossen. Daaruit vormen zich na bevruchting de rode bessentrossen. Deze Rode Bes wordt vooral in de volle zon in juni al rijp. Hoe meer zon de Ribes rubrum ‘Jonkheer Van Tets’ krijgt des te beter de oogst van de bessen. Van de bessen, welke zachtzuur tot zoet van smaak zijn, kunt u heerlijk sap of jam maken, maar ook vers van de struik zijn de besjes lekker. Snoei de Ribes rubrum ‘Jonkheer Van Tets’ eens in de zoveel jaar voor het behoud van de vorm en vruchtdracht. Na de winter als het niet meer vriest, knipt u de oude takken af. Plaats deze Rode Bes op een zonnige en beschutte plaats in uw tuin in een humusrijke bodem. Aanplanten met Tuinturf en Tuinplantengrond en gebruik in het voorjaar Kleinfruit Voeding voor de bemesting. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 1000 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Klimmend, Opgaand, Struikvorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Wit. De bloeiperiode is Mei. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Bessenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Leiappelboom (Malus leiboom).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKlimmend, Opgaand, Struikvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Ribes rubrum ‘Jonkheer van Tets’ april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Ribes rubrum Jonkheer van Tets?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Wit. De boom groeit in Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. straatwerk, bekabeling, worteldoek, oude wortels enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Lei Rode Bes?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De bodem mag niet te nat of droog zijn. Houd rekening met uw buren: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Houd ook rekening met bladverlies en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe snel kan ik de Ribes rubrum Jonkheer van Tets Lei Rode Bes thuis laten bezorgen?

Je kunt deze Lei Rode Bes zonder gedoe bij u thuis laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je verschillende formaten en eventuele hulpmiddelen zoals boompalen, bamboestokken en grondmest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De geschatte levertijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wat betekent aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw voordelige Ribes rubrum Jonkheer van Tets aanbieding thuisbezorgd en geplant door een erkende boomverzorger. Op die manier hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en mag je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Bedenk wel: de plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, stronken, straatwerk, puin en grind, bekabeling en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie