Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

bessenboom-bestellen-bezorgen

Bessenboom online bestellen

De Bessenboom voordelig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op deze website tonen wij handige informatie over deze Bessenboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Geholpen door de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De boom is mooi gekleurd: Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 1000 cm. Dit type Bessenboom is te koop voor prijzen v.a. €20,25.

Naam boomBessenboom
Latijnse naamRibes uva-crispa
Verkoopprijs v.a.€20,25
KleurWit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril

Bessenboom (Ribes uva-crispa) laten bezorgen in de tuin (februari 2024)

De Ribes uva-crispa is onmisbaar in elke tuin. Bomen leveren schaduw, ze beperken wateroverlast en geven sfeer en kleur aan de tuin. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Bessenboom een hele goede optie. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hebt geen aanhangwagen nodig en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Bij deze service wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Bessenboom Ribes uva-crispa online kan kopen. Of klik door naar de pagina over de Berkenboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Ribes uva-crispa (Bessenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom laten leveren

  Een groot deel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gekozen adres. Een boom is een levend organisme. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt een dag van tevoren een mail of SMS met een trackinglink. Jouw product wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Zorg voor een plek die het water goed afvoert en goed zonlicht krijgt. De Bessenboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Denk ook goed aan snoeiwerk, groeiwijze, schaduw, bewatering.

 4. Juiste manier van bomen planten

  De Bessenboom Ribes uva-crispa kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het belangrijk om de grond vochtig te houden. Vooral in de bloeimaanden (April). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot de zomerperiode achter de rug is. Tijdens de droge hete zomermaanden adviseren wij om regelmatig extra water toe te dienen.

Bessenboom goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Overzicht soorten Ribes uva-crispaBekijk alle planten in deze categorie:

Op welke manier kan ik de Ribes uva-crispa Bessenboom aan huis laten bezorgen?

Je kunt deze Bessenboom lekker makkelijk aan huis laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je meerdere hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals binddraad en grondmest. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, zo’n 4 of 6 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Via de aanplantservice wordt jouw voordelige Ribes uva-crispa aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een vakbekwame hovenier. Daardoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en ben je er verzekerd van dat het proces op een goede manier verloopt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Let op: de aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder stronken, straatwerk, worteldoek, oude wortels, bekabeling en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie