Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

lei-rode-kruisbes-ribes-uva-crispa-hinnonmaki-rod-bestellen-bezorgen

Lei Rode Kruisbes (Ribes uva-crispa ‘Hinnonmaki Röd’) online bestellen

De Lei Rode Kruisbes (Ribes uva-crispa ‘Hinnonmaki Röd’) direct online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op onze bomen-vergelijkingssite vind je veel info en tips voor deze Bessenboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de weergegeven webshops of tuincentra. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Wit. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 1000 cm. Dit type Lei Rode Kruisbes is te koop voor prijzen v.a. €20,25.

Naam boomLei Rode Kruisbes (Ribes uva-crispa ‘Hinnonmaki Röd’)
Latijnse naamRibes uva-crispa Hinnonmaki Röd
CategorieBessenboom
Vanafprijs€20,25
KleurenWit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril

Lei Rode Kruisbes (Ribes uva-crispa Hinnonmaki Röd) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Ribes uva-crispa ‘Hinnonmaki Röd’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen verschaffen plekken voor verkoeling op warme dagen, ze beperken wateroverlast en geven sfeer en kleur aan de tuin. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is dit type Bessenboom een hele goede optie. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit heeft allerlei voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, een aanhangwagen is niet nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Daardoor worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je diverse online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Lei Rode Kruisbes Ribes uva-crispa Hinnonmaki Röd online kunt bestellen. Of bekijk alles over de Zilveresdoorn (Acer saccharinum ‘Wieri’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Ribes uva-crispa Hinnonmaki Röd (Lei Rode Kruisbes) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar jouw woning. Een boom is een levend product. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je artikel wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Lei Rode Kruisbes voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Let ook op andere aspecten zoals schaduw, snoeiwerk, tegelwerk, groeiwijze.

 4. Het planten van de boom

  Deze Lei Rode Kruisbes Ribes uva-crispa Hinnonmaki Röd kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en vul het deels met aanplantgrond. Graaf boompalen in voor extra stevigheid.

 5. Onderhouden

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het cruciaal om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Houd dit vooral in de gaten tijdens het bloeiseizoen (April). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In een periode van droogte adviseert de kweker om de boom wat extra water te geven.

Lei Rode Kruisbes goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Check acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Tips en informatie over de Ribes uva-crispa ‘Hinnonmaki Röd’

Deze heerlijke bessen in een leivorm. De Ribes uva-crispa ‘Hinnonmaki Röd’ is een lekkere, rode kruisbes. Bestuiving: zelf bestuivend. Snoeien: draagt op 1-jarig hout. Grondscheuten (takken die vanuit de grond rondom de plant groeien) wegnemen. Verticale oude takken wegknippen tot 10 cm boven de grond waar zich het jaar erna weer nieuwe scheuten vormen. Bemesting: houdt van humusrijke grond met een jaarlijkse toediening van kalium. Bewaren: Kruisbessen kun je het beste, enkele dagen, uitgespreid in de koelkast bewaren. Schoonmaken: Was de kruisbessen vlak voor serveren en verwijder de kroontjes. De schil van de kruisbes kan je gewoon opeten, net zoals bij de druif. Consumptie: Kruisbessen zijn zo uit de hand te eten. Sommige mensen zuigen de kruisbessen uit, vanwege de ietwat stuggere schil. Kruisbessen hebben geen pit. Kruisbessen zijn bijzonder geschikt voor het maken van jam en compote. Ook is de kruisbes lekker om toe te voegen aan de traditionele appeltaart. Voedingswaarde: Kruisbessen zijn heel gezond. Ze bevatten namelijk veel goede voedingsstoffen zoals vitamine C, B1, B2, B3, B6, E, kalium, calcium, magnesium, ijzer, zink en fosfor. De vrucht zorgt voor versterking van de hartspier. Ook zijn de kruisbessen goed tegen ontstekingen en voor het immuunsysteem. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 1000 cm. De groeiwijze is Klimmend, Opgaand, Struikvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Wit. Het groeiseizoen is in April. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Normale grond. Niet vergeten: deze Bessenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Zilveresdoorn (Acer saccharinum ‘Wieri’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKlimmend, Opgaand, Struikvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Ribes uva-crispa ‘Hinnonmaki Röd’ april 2024
Wat zijn de kleuren van de Ribes uva-crispa Hinnonmaki Röd?

De belangrijkste kleuren zijn Wit. Hij komt tot bloei in April. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder grind, bekabeling, puin, oude beplanting enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Lei Rode Kruisbes?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Houd ook rekening met mogelijke ongewenste schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Wanneer kan ik de Ribes uva-crispa Hinnonmaki Röd Lei Rode Kruisbes aan huis laten leveren?

Jij kan zo’n Lei Rode Kruisbes makkelijk en snel thuis laten afleveren. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. binddraad of grond voeding. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Dit duurt circa 5 – 7 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Ribes uva-crispa Hinnonmaki Röd aanbieding thuisbezorgd en geplant door een deskundige boomverzorger. Op die manier hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en ben je er verzekerd van dat het proces op een goede manier verloopt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Advies: de plantplaats moet vrij zijn van worteldoek, stronken, bekabeling, straatwerk, oude wortels en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie