Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

zilveresdoorn-acer-saccharinum-wieri-bestellen-bezorgen

Zilveresdoorn (Acer saccharinum ‘Wieri’) online bestellen

De Zilveresdoorn (Acer saccharinum ‘Wieri’) direct online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze pagina bekijk je uitgebreide informatie over deze Zilveresdoorn. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Met de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel, Groen. De boom houdt van Halfschaduw, Schaduw, Zon. De groeiperiode is April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 1000 cm. Dit type Zilveresdoorn is al te koop voor €51,25.

Naam boomZilveresdoorn (Acer saccharinum ‘Wieri’)
Latijnse naamAcer saccharinum Wieri
CategorieZilveresdoorn
Verkoopprijs v.a.€51,25
KleurenGeel, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Zilveresdoorn (Acer saccharinum Wieri) thuis bezorgen (juni 2024)

De Acer saccharinum ‘Wieri’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen geven koele plekken in de tuin, zorgen voor zuurstof en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is dit type Zilveresdoorn een hele goede optie. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In deze tabel vergelijk je betrouwbare online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Zilveresdoorn Acer saccharinum Wieri kunt bestellen (online). Of klik door naar de pagina over de Gewone beuk (Carpinus betulus ‘Fastigiata’ piramide).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer saccharinum Wieri (Zilveresdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom wordt geleverd

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar jouw woning. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt de dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je artikel wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Zilveresdoorn kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Let ook op andere aspecten zoals bewatering, wortels, snoeiwerk, tegelwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Deze Zilveresdoorn Acer saccharinum Wieri kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Je moeten een plantgat graven waarin de boom rechtop kan komen te staan. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Graaf boompalen in om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het cruciaal om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name belangrijk tijdens het groeiseizoen (April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het blad valt in de herfst. In een periode van droogte adviseert de kweker om de grond regelmatig te bevochtigen.

Zilveresdoorn goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Tips en informatie over de Acer saccharinum ‘Wieri’

De zilveresdoorn (Acer saccharinum ‘Wieri’) is een boom met losse takken die uiteindelijk breed gaan uithangen, waardoor een brede, waaiervormige kroon ontstaat. Het blad van deze zilveresdoorn (Acer saccharinum ‘Wieri’) is bronskleurig bij uitlopen en verkleurd in de zomer naar groen met een grijswitte onderzijde. De herfstkleur van de zilveresdoorn is geel. Deze esdoorn verdraagt vochtige grond. Gebruik aanplantgrond bij het planten en plaats een boompaal bij de esdoorn. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 1000 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Breed / verspreid. De (blad)kleur van deze boom is: Geel, Groen. De bloeitijd is April, Mei. De boom houdt van Halfschaduw, Schaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Zilveresdoorn is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom prachtige herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Gewone beuk (Carpinus betulus ‘Fastigiata’ piramide).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer saccharinum ‘Wieri’ juni 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Acer saccharinum Wieri?

De kleur van het blad is Geel, Groen. De boom groeit in April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude beplanting, grind, stronken, puin enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Zilveresdoorn?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De grond waar een boom in staat mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Houd ook rekening met schaduw en wortelopdruk.

Hoe snel kan ik de Acer saccharinum Wieri Zilveresdoorn aan huis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Zilveresdoorn gemakkelijk bij u thuis laten bezorgen. Je hebt de keuze uit meerdere varianten, hoogtes en andere benodigdheden zoals een boompalenset en aanplantgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Dit duurt plus minus een week.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Acer saccharinum Wieri aanbieding thuisbezorgd en geplant door een vakbekwame tuinman. Dankzij deze service wordt al het werk uit handen genomen en kan je ervanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Tip: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient vrij te zijn van stronken, bekabeling, oude wortels, puin en grind, worteldoek en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie