Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

rode-beukenboog-fagus-sylvatica-atropunicea-bestellen-bezorgen

Rode beukenboog (Fagus sylvatica ‘Atropunicea’) online bestellen

De Rode beukenboog (Fagus sylvatica ‘Atropunicea’) gemakkelijk online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op deze website check je veel informatie en verzorgingstips voor deze Beukenboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van onze partners. Geholpen door de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De boom is mooi gekleurd: Bruin, Geel, Groen, Rood. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 800 cm. Dit type Rode beukenboog is al te bestellen vanaf €224,95.

Naam boomRode beukenboog (Fagus sylvatica ‘Atropunicea’)
Latijnse naamFagus sylvatica Atropunicea
CategorieBeukenboom
Prijsindicatie€224,95
KleurenBruin, Geel, Groen, Rood
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei

Rode beukenboog (Fagus sylvatica Atropunicea) thuis bezorgen (april 2024)

De Fagus sylvatica ‘Atropunicea’ is tegenwoordig erg populair. Bomen leveren schaduw, verbeteren de luchtkwaliteit en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Beukenboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Hierbij worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Rode beukenboog Fagus sylvatica Atropunicea online kan kopen. Of klik door naar de pagina over de Framboos (Rubus idaeus ‘Schonemann’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Fagus sylvatica Atropunicea (Rode beukenboog) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Veel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar jouw woning. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt meestal een dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je order wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Rode beukenboog plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Je moet ook zeker rekening houden met wortels, bewatering, tegelwerk, groeiwijze.

 4. De aanplanting

  Deze Rode beukenboog Fagus sylvatica Atropunicea plant je het beste in Elke grondsoort. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom komt te staan. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Onderhouden

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het belangrijk om genoeg water te geven. Vooral in het groeiseizoen (Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het blad valt in de herfst. Tijdens de zomerdagen wordt aangeraden om wekelijks te sproeien.

Rode beukenboog goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Adviezen en informatie over de Fagus sylvatica ‘Atropunicea’

De rode beukenboog Fagus sylvatica ‘Atropunicea’ wordt geleverd in twee delen die u gemakkelijk aan elkaar kan binden. Mooie rode bladhoudende poort! Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 800 cm. De groeiwijze is Breed / verspreid. Qua kleuren zie je voornamelijk Bruin, Geel, Groen, Rood. De bloeiperiode is Mei. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Elke grondsoort. Let op: deze Beukenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst prachtige herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Framboos (Rubus idaeus ‘Schonemann’).

Maximale hoogte800 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Fagus sylvatica ‘Atropunicea’ april 2024
Wat zijn de kleuren van de Fagus sylvatica Atropunicea?

De bladkleur is Bruin, Geel, Groen, Rood. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder bekabeling, oude beplanting, oude wortels, stronken enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Elke grondsoort.

Wat is de juiste standplaats voor de Rode beukenboog?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Let op schuttingen & overkappingen: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Bekijk ook andere factoren als mogelijke ongewenste schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe kan ik de Fagus sylvatica Atropunicea Rode beukenboog in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan deze Rode beukenboog makkelijk en snel thuis laten afleveren. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende formaten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals tuinpalen of bemesting. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De geschatte levertijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Fagus sylvatica Atropunicea aanbieding bezorgd en geplant door een erkende boomverzorger. Op die manier hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en mag je erop vertrouwen dat het proces op een goede manier verloopt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Tip: de aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder puin en grind, worteldoek, bekabeling, straatwerk, stronken en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie