Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Vogelkers (Prunus padus ‘Watereri’)

vogelkers-prunus-padus-watereri-bestellen-bezorgen

Vogelkers (Prunus padus ‘Watereri’) online bestellen

De Vogelkers (Prunus padus ‘Watereri’) eenvoudig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op dit platform vind je uitgebreide informatie over deze Vogelkers. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De boom is mooi gekleurd: Groen, Wit, Zwart. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 600 cm. Deze Vogelkers is te koop voor prijzen v.a. €46,25.

Naam boomVogelkers (Prunus padus ‘Watereri’)
Latijnse naamPrunus padus Watereri
CategorieVogelkers
Verkoopprijs v.a.€46,25
KleurGroen, Wit, Zwart
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Vogelkers (Prunus padus Watereri) bezorgen aan huis ([maandjaar])

De Prunus padus ‘Watereri’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen bieden schaduwrijke plekken, reinigen de lucht en zorgen voor diepte in je tuin. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Vogelkers een uitstekende keuze. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Via internet heb je veruit de meeste keuze, een aanhangwagen is niet nodig en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Door de boomspecialist wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je diverse online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Vogelkers Prunus padus Watereri online kan kopen. Of bekijk alles over de Dwergkers (Prunus avium).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus padus Watereri (Vogelkers) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Bezorging van de boom

  Veel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende producten. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt meestal een dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw boom wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Vogelkers voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Denk ook goed aan tegelwerk, snoeiwerk, groeiwijze, bewatering.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Zo’n Vogelkers Prunus padus Watereri kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Neem een schep en graaf een gat waarin de boomwortel comfortabel past. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Plaats indien nodig boompalen om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Boomverzorging

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om de kluit vochtig te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeimaanden (April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de warme periode voorbij is. In droge, warme zomers wordt aangeraden om regelmatig extra water toe te dienen.

Vogelkers goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Prunus padus ‘Watereri’

Deze vogelkers (Prunus padus ‘Watereri’) heeft een vrij open, ronde kroon. Deze vogelkers (Prunus padus ‘Watereri’) groeit iets sneller dan zijn soortgenoten en word uiteindelijk ongeveer 6 meter hoog. De dofbruine takken van deze vogelkers ruiken bij beschadigen naar bittere amandelen. De donkergroene bladeren zijn ovaal tot eirond en hebben een fijn gezaagde bladrand. de vogelkers bloeit in april en mei met geurende witte bloemen in overhangende trossen. Na de bloei volgen zwarte bessen. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 600 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Kroonvorm, Opgaand. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Wit, Zwart. De bloeitijd is April, Mei. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Normale grond. Niet vergeten: deze Vogelkers is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden mooie herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Dwergkers (Prunus avium).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormKroonvorm, Opgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus padus ‘Watereri’ [maandjaar]
Wat is de kleur van de Prunus padus Watereri?

De bladkleur is Groen, Wit, Zwart. De bloeitijd is April, Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plek waar je de boom plant moet vrij zijn van worteldoek, bekabeling, grind, puin enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Vogelkers?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd ook rekening met de buren: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Onderzoek ook aspecten zoals schaduw en doorschietende wortels.

Kan ik de Prunus padus Watereri Vogelkers in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt deze Vogelkers probleemloos laten leveren aan huis. Bij de boom-expert kan je kiezen uit verschillende formaten en andere benodigdheden zoals boompalen en bemesting. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. De bezorgtijd is circa 5 – 7 dagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw voordelige Prunus padus Watereri aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een ervaren hovenier. Daardoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je zeker dat het juist geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Niet vergeten: de plek waar je het laat planten dient vrij te zijn van puin en grind, bekabeling, stronken, worteldoek, oude wortels en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie