Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

beverboom-boomvorm-magnolia-galaxy-bestellen-bezorgen

Beverboom Boomvorm (Magnolia ‘Galaxy’) online bestellen

De Beverboom Boomvorm (Magnolia ‘Galaxy’) online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat is hier mogelijk! Op dit portaal lees je veel nuttige informatie over deze Beverboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Met de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De kleur van de boom is Groen, Paars, Roze. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 600 cm. Deze Beverboom Boomvorm kan jij online kopen vanaf €138,50.

Naam boomBeverboom Boomvorm (Magnolia ‘Galaxy’)
Latijnse naamMagnolia Galaxy
CategorieBeverboom
Prijsindicatie€138,50
KleurenGroen, Paars, Roze
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Beverboom Boomvorm (Magnolia Galaxy) bezorgen aan huis (mei 2023)

De Magnolia ‘Galaxy’ is een echte eyecatcher. Bomen bieden plekken voor verkoeling op warme dagen, verbeteren de luchtkwaliteit en dienen uitstekend als perceel afboording. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is dit type Beverboom iets wat je kunt overwegen. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Beverboom Boomvorm Magnolia Galaxy online kopen kan. Of bekijk meer informatie over de Zilverspar (Abies fraseri).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia Galaxy (Beverboom Boomvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende producten. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je ontvangt altijd vroegtijdig een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw product wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een stukje grond die het water goed afvoert en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Beverboom Boomvorm voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Andere aspecten die van belang zijn: snoeiwerk, wortels, tegelwerk, groeiwijze.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Deze Beverboom Boomvorm Magnolia Galaxy kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Onderhouden

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om de kluit vochtig te houden. Met name in het groeiseizoen (April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In de warme maanden wordt het aanbevolen om de kluit extra nat te houden.

Beverboom Boomvorm goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Magnolia ‘Galaxy’

Deze beverboom (Magnolia ‘Galaxy’) is een langzaam groeiende vrij klein blijvende boom. De kroon van deze beverboom (Magnolia ‘Galaxy’) groeit breed, later eirond uit. Deze beverboom kan even breed als hoog worden. De bloemen, die rose-wit van kleur zijn, verschijnen vóór de bladvorming in maart-april. Een late nachtvorst kan de bloemen beschadigen. plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond en tuinturf bij het planten. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 600 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Kroonvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Paars, Roze. De bloeiperiode is April, Mei. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Beverboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden mooie herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Zilverspar (Abies fraseri).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia ‘Galaxy’ mei 2023
In welke kleur komt het blad van de Magnolia Galaxy?

De belangrijkste kleuren zijn Groen, Paars, Roze. De bladeren komen tot bloei in April, Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De locatie waar de boom ingegraven wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, puin, oude beplanting, stronken enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Beverboom Boomvorm?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Denk ook aan andere bewoners: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Denk tenslotte ook aan bladverlies en wortelopdruk.

Hoe kan ik de Magnolia Galaxy Beverboom Boomvorm aan huis laten leveren?

Jij kan de Beverboom Boomvorm probleemloos aan huis laten bezorgen. Online vind je diverse soorten groottes en eventuele hulpmiddelen zoals een boomband of mest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Reken echter wel op bezorgtijden van zo’n 4 of 6 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt jouw voordelige Magnolia Galaxy aanbieding bezorgd en geplant door een deskundige boomspecialist. Met deze extra service wordt al het werk uit handen genomen en ben je er verzekerd van dat alles op de juiste manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Niet vergeten: de aanplantplek moet vrij zijn van stronken, bekabeling, worteldoek, oude wortels, straatwerk en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie