Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

zilverspar-abies-fraseri-bestellen-bezorgen

Zilverspar (Abies fraseri) online bestellen

De Zilverspar (Abies fraseri) eenvoudig online bestellen en laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijker vind je veel info en tips voor deze Zilverspar. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de boomexperts of tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleur van de boom is Bruin, Grijs, Groen. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April, Mei, Juni. De uiteindelijke hoogte is circa 1000 cm. Dit type Zilverspar is al te bestellen vanaf €1,95.

Naam boomZilverspar (Abies fraseri)
Latijnse naamAbies fraseri
CategorieZilverspar
Prijsindicatie€1,95
KleurBruin, Grijs, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei, Juni

Zilverspar (Abies fraseri) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Abies fraseri zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen geven schaduwrijke plekken, ze produceren zuurstof en zorgen voor wat extra privacy. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Zilverspar zeker een hele leuke mogelijkheid. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kiest zelf jouw ideale maat, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Door deze expert wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In deze tabel vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Zilverspar Abies fraseri online kunt bestellen. Of klik door naar de pagina over de Portugese leilaurier (Prunus lusitanica leiboom).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Abies fraseri (Zilverspar) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend organisme. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt een dag van tevoren een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je order wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Neem een aanplantplek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en genoeg licht krijgt. De Zilverspar gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Je moet ook zeker rekening houden met wortels, bewatering, groeiwijze, schaduw.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Een Zilverspar Abies fraseri kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Maak een mooi rond plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Til de boom voorzichtig in het gat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Graaf boompalen in om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Onderhouden

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het belangrijk om de grond vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in het bloeiseizoen (April, Mei, Juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot de warme periode voorbij is. In de drogere maanden raden we aan wat aanvullend water bij te geven.

Zilverspar goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Vergelijk opties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Aanvullende informatie over de Abies fraseri

De Abies fraseri is een traag groeiende spar met smalle, kegelvormige groei. De Abies fraseri kan tot 600cm hoog worden. De naalden kleuren aan de bovenkant groen, aan de onderkant zilverkleurig, en geuren naar terpentijn. De Abies fraseri draagt groene of lichtblauwe kegels. De Zilverspar is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De Abies fraseri komt het beste tot zijn recht als blikvangende solitair vanwege zijn exclusieve vorm, maar kan ook gebruikt worden als kerstboom. De Abies fraseri gedijt het beste op vochthoudende, goed doorlatende grond in de volle zon of halfschaduw en verdraagt geen extreme hitte. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De maximale groeihoogte is ongeveer 1000 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Kegel. Qua kleuren zie je voornamelijk Bruin, Grijs, Groen. De groeiperiode is April, Mei, Juni. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Zilverspar is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Verder is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Portugese leilaurier (Prunus lusitanica leiboom).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Abies fraseri april 2024
In welke kleur komt het blad van de Abies fraseri?

De boom heeft verschillende kleuren Bruin, Grijs, Groen. Hij komt tot bloei in April, Mei, Juni. Belangrijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. worteldoek, straatwerk, puin, bekabeling enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Zilverspar?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Houd rekening met uw buren: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Onderzoek ook aspecten zoals bladverlies en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Op welke manier kan ik de Abies fraseri Zilverspar thuis laten bezorgen?

Je kunt deze Zilverspar lekker makkelijk tot in de tuin laten leveren. Bij online bomenwinkels vind je verschillende formaten en andere essentials zoals boom palenboor en potgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Dit duurt ongeveer 5 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Abies fraseri aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een vakbekwame boomspecialist. Hierdoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je er rustig vanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Niet vergeten: de plek waar de boom geplant gaat worden moet schoon zijn, dus geen worteldoek, puin en grind, stronken, straatwerk, oude wortels en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie