Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

beverboom-boomvorm-magnolia-kobus-bestellen-bezorgen

Beverboom Boomvorm (Magnolia Kobus) online bestellen

De Beverboom Boomvorm (Magnolia Kobus) gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op dit portaal tonen wij veel info en tips voor deze Beverboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De bladkleur is mooi: Groen, Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 800 cm. Deze Beverboom Boomvorm is al te koop voor €112,50.

Naam boomBeverboom Boomvorm (Magnolia Kobus)
Latijnse naamMagnolia Kobus
CategorieBeverboom
Vanafprijs€112,50
KleurGroen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei

Beverboom Boomvorm (Magnolia Kobus) laten thuisbezorgen (juni 2024)

De Magnolia Kobus is een aanwinst voor elke tuin. Bomen leveren schaduw, zorgen voor zuurstof en dieren zijn er gek op. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is dit type Beverboom iets wat je kunt overwegen. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, een aanhangwagen is niet nodig en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Hierbij wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je toonaangevende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Beverboom Boomvorm Magnolia Kobus kunt bestellen (online). Of vind informatie en tips voor de Zilverspar (Abies procera).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia Kobus (Beverboom Boomvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Veel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend product. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt de dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je order wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Beverboom Boomvorm kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Let ook op andere aspecten zoals bewatering, wortels, groeiwijze, tegelwerk.

 4. De aanplanting

  Een Beverboom Boomvorm Magnolia Kobus kan je volgens de kweker planten in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en controleer of de boom niet te diep staat. Graaf boompalen in om de stam mooi recht te houden.

 5. Boomverzorging

  Na het aanplanten is het van levensbelang om de boom voldoende water geven. Dit is met name cruciaal in de bloeimaanden (April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In de drogere maanden is het noodzakelijk om de grond regelmatig te bevochtigen.

Beverboom Boomvorm goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Tips en informatie over de Magnolia Kobus

De beverboom (Magnolia Kobus) vormt al in de wintermaanden prachtige grote, wollig behaarde knoppen die in april en mei uitkomen met heldere witte bloemen van ongeveer 10cm groot. Na de bloei van de beverboom (Magnolia Kobus) vormen zich de eironde, groene bladeren die in het najaar geel verkleuren. Deze Beverboom heeft een piramidaal vormige, opgaande, gesloten kroon. Doordat takken later gaan doorhangen wordt de kroon uiteindelijk wat breder. De beverboom heeft gladde takken en is bladverliezend. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond en tuinturf bij het planten. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 800 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Kroonvorm, Opgaand. De kleur van het blad is Groen, Wit. De bloeiperiode is April, Mei. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Beverboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst mooie herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Zilverspar (Abies procera).

Maximale hoogte800 cm
GroeivormKroonvorm, Opgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia Kobus juni 2024
Wat zijn de kleuren van de Magnolia Kobus?

De belangrijkste kleuren zijn Groen, Wit. Het blad bloeit op in April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plek waar je de boom plant moet schoon zijn, dus geen puin, straatwerk, worteldoek, stronken enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Beverboom Boomvorm?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Houd rekening met uw buren: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Onderzoek ook aspecten zoals verlies van bladeren en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Hoe snel kan ik de Magnolia Kobus Beverboom Boomvorm bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt de Beverboom Boomvorm eenvoudig tot in de tuin laten leveren. Bij de online bomenexpert kies je uit meerdere varianten, hoogtes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boom palenboor of aanplantgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een professionele bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van plus minus een week.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt jouw voordelige Magnolia Kobus aanbieding bezorgd en geplant door een deskundige bomenspecialist. Dankzij deze service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je er rustig vanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Tip: de plek waar de boom geplant gaat worden moet schoon zijn, dus geen straatwerk, stronken, puin en grind, worteldoek, oude wortels en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie