Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

zilverspar-abies-procera-bestellen-bezorgen

Zilverspar (Abies procera) online bestellen

De Zilverspar (Abies procera) voordelig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op onze bomen-vergelijkingssite lees je veel nuttige informatie over deze Zilverspar. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom netjes voor jou geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Blauw, Bruin, Grijs, Groen. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in Mei, Juni. De uiteindelijke hoogte is 800 cm. Deze Zilverspar kan je al laten bezorgen vanaf €104,95.

Naam boomZilverspar (Abies procera)
Latijnse naamAbies procera
CategorieZilverspar
Vanafprijs€104,95
KleurenBlauw, Bruin, Grijs, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMei, Juni

Zilverspar (Abies procera) thuis bezorgen (april 2024)

De Abies procera zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen geven verkoeling, ze produceren zuurstof en zorgen voor diepte in je tuin. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Zilverspar een uitstekende keuze. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Door deze expert wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In deze tabel vergelijk je populaire online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Zilverspar Abies procera online bestellen kan. Of bekijk meer informatie over de Magnolia boomvorm (Magnolia stellata ).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Abies procera (Zilverspar) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. De boom laten leveren

  Veel bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gekozen adres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt een dag van tevoren een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw bestelling wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Zilverspar gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan snoeiwerk, groeiwijze, wortels, bewatering.

 4. Aanplanten van de boom

  De Zilverspar Abies procera is aan te planten in Alle, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Onderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het cruciaal om de grond vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in de bloeimaanden (Mei, Juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Bij een droge periode is het verstandig om extra water te geven.

Zilverspar goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Abies procera

De Abies procera is een traag groeiende Zilverspar met smalle, kegelvormige groei. In de West-Europese klimaatzone kan de Abies procera tot 500cm hoog worden. In Noord-Amerika, waar de boom van nature voorkomt, kan hij tot 1500cm hoog worden. De zachte, glimmende naalden kleuren grijsgroen tot helder blauwgrijs. De Abies procera heeft een gladde, zilvergrijze schors en draagt cilindrische kegels die verkleuren van groen naar bruin. De Zilverspar is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De Abies procera komt het beste tot zijn recht als blikvangende solitair. De Abies procera gedijt het beste op vochthoudende, goed doorlatende, lichtzure grond in de volle zon. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De maximale hoogte ligt op ongeveer 800 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Kegel. De (blad)kleur van deze boom is: Blauw, Bruin, Grijs, Groen. Het groeiseizoen is in Mei, Juni. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Opmerking: deze Zilverspar is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Magnolia boomvorm (Magnolia stellata ).

Maximale hoogte800 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Abies procera april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Abies procera?

De belangrijkste kleuren zijn Blauw, Bruin, Grijs, Groen. De groeiperiode is Mei, Juni. Belangrijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van bekabeling, worteldoek, puin, oude beplanting enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Zilverspar?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat mag niet te nat of droog zijn. Houd rekening met uw buren: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Bekijk ook andere factoren als schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Op welke manier kan ik de Abies procera Zilverspar bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt de Zilverspar moeiteloos en snel laten leveren aan huis. Bij de online bomenexpert kies je uit diverse soorten groottes en eventuele hulpmiddelen zoals tuinpalen of bemesting. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De geschatte levertijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat is de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Abies procera aanbieding bezorgd en geplant door een deskundige tuinman. Met deze extra service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en ben je er verzekerd van dat het proces op een goede manier verloopt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Tip: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet schoon zijn, dus geen bekabeling, puin en grind, stronken, straatwerk, oude wortels en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie