Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

beverboom-boomvorm-magnolia-loebneri-merrill-bestellen-bezorgen

Beverboom Boomvorm (Magnolia loebneri ‘Merrill’) online bestellen

De Beverboom Boomvorm (Magnolia loebneri ‘Merrill’) eenvoudig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op deze pagina check je veel praktische info over deze Beverboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Met de optionele aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De bladkleur is mooi: Groen, Roze, Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 500 cm. Dit type Beverboom Boomvorm is al te koop voor €112,50.

Naam boomBeverboom Boomvorm (Magnolia loebneri ‘Merrill’)
Latijnse naamMagnolia loebneri Merrill
CategorieBeverboom
Verkoopprijs v.a.€112,50
KleurenGroen, Roze, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Beverboom Boomvorm (Magnolia loebneri Merrill) bezorgen aan huis (februari 2024)

De Magnolia loebneri ‘Merrill’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen verschaffen een eigen microklimaat, ze beperken wateroverlast en dienen uitstekend als perceel afboording. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is dit type Beverboom een hele goede optie. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit biedt verschillende voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, een aanhangwagen is niet nodig en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Door de boomspecialist worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In onderstaande tabel vergelijk je toonaangevende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Beverboom Boomvorm Magnolia loebneri Merrill online bestellen kan. Of vind informatie en tips voor de Esdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Prinz Handjery’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia loebneri Merrill (Beverboom Boomvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gekozen adres. Een boom is een levend organisme. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt meestal een dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je aankoop wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Beverboom Boomvorm kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Bekijk ook relevante details zoals wortels, bewatering, groeiwijze, snoeiwerk.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Zo’n Beverboom Boomvorm Magnolia loebneri Merrill kan aangeplant worden in Humus, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Gebruik eventueel boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Boomverzorging

  De de beplanting is het ontzettend belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Met name in de groeimaanden (April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot de zomerperiode achter de rug is. Bij een droge periode is het slim om extra water te geven.

Beverboom Boomvorm goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Aanvullende informatie over de Magnolia loebneri ‘Merrill’

Deze beverboom (Magnolia loebneri ‘Merrill’) is een boom met een fraaie sierwaarde. In de hele winter staan in de beverboom (Magnolia loebneri ‘Merrill’) de wolbehaarde knoppen op de takken die in april veranderen in witte, lichtroze gestreepte, stervormige bloemen die vervolgens weer opgevolgd worden door het groene blad. In de herfst verkleurd het blad naar geel. Een prachtige boom voor in de kleine en grote tuin. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond en tuinturf bij het planten. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 500 cm. De groeiwijze is Breed / verspreid, Opgaand, Vertakt. Qua kleuren zie je voornamelijk Groen, Roze, Wit. Het groeiseizoen is in April, Mei. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Humus, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond. Belangrijk: deze Beverboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst mooie herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Esdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Prinz Handjery’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormBreed / verspreid, Opgaand, Vertakt
Geschikte grondHumus, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia loebneri ‘Merrill’ februari 2024
Wat zijn de kleuren van de Magnolia loebneri Merrill?

De boom heeft verschillende kleuren Groen, Roze, Wit. Het blad bloeit op in April, Mei. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet goed begaanbaar zijn zonder bekabeling, puin, grind, stronken enz. Zo kan de boom goed wortelen. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Kies een van de volgende grondsoorten: Humus, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Beverboom Boomvorm?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Onderzoek ook aspecten zoals bladverlies en wortels die doorschieten.

Op welke manier kan ik de Magnolia loebneri Merrill Beverboom Boomvorm bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Beverboom Boomvorm probleemloos in de eigen tuin laten bezorgen. Je hebt de keuze uit allerlei soorten, maten en andere benodigdheden zoals boompalen en potgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, circa 5 – 7 dagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt deze voordelige Magnolia loebneri Merrill aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een gespecialiseerde boomexpert. Dankzij deze service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en ben je er verzekerd van dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms krijg je zelfs extra garantie. Niet vergeten: de plantplaats dient vrij te zijn van bekabeling, straatwerk, oude wortels, stronken, puin en grind en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie