Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

beverboom-magnolia-black-tulip-bestellen-bezorgen

Beverboom (Magnolia ‘Black Tulip’) online bestellen

De Beverboom (Magnolia ‘Black Tulip’) goedkoop online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op Bomenbezorgen.nl bieden wij handige info over deze Beverboom. Of bestel direct bij een van de aangesloten winkels. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De boom is mooi gekleurd: Paars. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April, Mei, Juni. De uiteindelijke hoogte is 800 cm. Dit type Beverboom is al te koop voor €97,50.

Naam boomBeverboom (Magnolia ‘Black Tulip’)
Latijnse naamMagnolia Black Tulip
CategorieBeverboom
Vanafprijs€97,50
KleurPaars
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei, Juni

Beverboom (Magnolia Black Tulip) laten bezorgen in de tuin (mei 2023)

De Magnolia ‘Black Tulip’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen verschaffen schaduwrijke plekken, verbeteren de luchtkwaliteit en dieren zijn er gek op. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is dit type Beverboom een hele goede optie. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hebt geen aanhangwagen nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Daardoor wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je betrouwbare online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Beverboom Magnolia Black Tulip kunt bestellen (online). Of klik door naar de pagina over de Grijze streepjesbast esdoorn (Acer rufinerve).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia Black Tulip (Beverboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Veel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt een dag van tevoren een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je aankoop wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die genoeg waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Beverboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Andere aspecten die van belang zijn: wortels, schaduw, groeiwijze, snoeiwerk.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Deze Beverboom Magnolia Black Tulip is aan te planten in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de boomwortel comfortabel past. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en vul het deels met aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Boomverzorging

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om de kluit nat te houden. Vooral in de bloeiperiode (April, Mei, Juni). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de zomerperiode achter de rug is. In de warme maanden wordt het aanbevolen om de boom wat extra water te geven.

Beverboom goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Magnolia ‘Black Tulip’

De Magnolia ‘Black Tulip’ (Beverboom), kent een schitterende bloei! In de maanden april tot en met juni verschijnen er grote tulpachtige bloemen die een paarse kleur hebben met een zwarte gloed. Na de bloei verschijnt het stevige, middelgroene blad. In de herfst valt dit af. Deze beverboom kan ongeveer 4 meter hoog worden. De Magnolia soulangeana is volledig winterhard, maar verlangt toch een beschutte standplaats i.v.m. het doodvriezen van bloemknoppen. ’s Winters afdekken kan ook. Plant de Magnolia ‘Black Tulip’ bij voorkeur in de zon of halfschaduw. Gebruik hierbij Aanplantgrond en boompalen. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 800 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Breed / verspreid, Opgaand. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Paars. Deze boom bloeit met name in April, Mei, Juni. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Beverboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Grijze streepjesbast esdoorn (Acer rufinerve).

Maximale hoogte800 cm
GroeivormBreed / verspreid, Opgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Magnolia ‘Black Tulip’ mei 2023
Welke kleur heeft het blad van de Magnolia Black Tulip?

De boom heeft verschillende kleuren Paars. De groeiperiode is April, Mei, Juni. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. grind, oude wortels, worteldoek, oude beplanting enz. Zo kan de boom goed wortelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Beverboom?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Denk ook aan omwonenden: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Kijk ook goed naar schaduwvorming en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Hoe kan ik de Magnolia Black Tulip Beverboom aan huis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Beverboom moeiteloos en snel tot in de tuin laten leveren. Via internet bestel je meerdere varianten, hoogtes en andere benodigdheden zoals boompalen of bemesting. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Dit duurt doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat is de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Magnolia Black Tulip aanbieding thuisbezorgd en geplant door een erkende boomverzorger. Met deze extra service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en mag je erop vertrouwen dat het altijd correct wordt neergezet. Soms krijg je zelfs extra garantie. Bedenk wel: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet volledig vrij zijn van o.a. worteldoek, stronken, puin en grind, oude wortels, straatwerk en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie