Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

beverboom-magnolia-brooklynensis-elizabeth-bestellen-bezorgen

Beverboom (Magnolia brooklynensis ‘Elizabeth’) online bestellen

De Beverboom (Magnolia brooklynensis ‘Elizabeth’) direct online bestellen en laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op onze bomen-vergelijker tref je uitgebreide informatie over deze Beverboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Dankzij de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De bladkleur is mooi: Creme, Groen, Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 500 cm. Dit type Beverboom is al te koop voor €22,50.

Naam boomBeverboom (Magnolia brooklynensis ‘Elizabeth’)
Latijnse naamMagnolia brooklynensis Elizabeth
CategorieBeverboom
Vanafprijs€22,50
KleurenCreme, Groen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril

Beverboom (Magnolia brooklynensis Elizabeth) laten thuisbezorgen (mei 2023)

De Magnolia brooklynensis ‘Elizabeth’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen bieden plekken voor verkoeling op warme dagen, ecologisch evenwicht en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is dit type Beverboom iets wat je kunt overwegen. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit biedt verschillende voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Hierbij wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hieronder vergelijk je meerdere bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Beverboom Magnolia brooklynensis Elizabeth kunt bestellen (online). Of bekijk meer over de Treurbeuk op stam (Fagus sylvatica ‘Rohan Weeping’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia brooklynensis Elizabeth (Beverboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw boom wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Beverboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Je moet ook zeker rekening houden met snoeiwerk, bewatering, groeiwijze, tegelwerk.

 4. Aanplanten van de boom

  Deze Beverboom Magnolia brooklynensis Elizabeth kan je volgens de kweker planten in Alle, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Graaf een diep plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en gebruik aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om hem te verankeren.

 5. Onderhouden

  Nadat je de boom geplant hebt is het belangrijk om de kluit nat te houden. Dit is met name cruciaal in het groeiseizoen (April). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot het blad valt in de herfst. Tijdens de zomerdagen adviseert de kweker om regelmatig extra water toe te dienen.

Beverboom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Magnolia brooklynensis ‘Elizabeth’

De Magnolia brooklynensis ‘Elizabeth’ is een populaire sierheester met een schitterende bloei. Het is een bladverliezende struik die wel 3 m hoog kan worden en dus een goed opvuller is in een grote tuin. De Magnolia brooklynensis ‘Elizabeth’ bloeit op de kale, donkerbruine takken in de maand april. Er verschijnen dan grote, geurende, tulpvormige bloemen die een cremewitte kleur hebben. Eventueel krijgt de plant een tweede bloei in de zomermaanden. Tijdens of na de bloei verschijnt het grote, langwerpige, donkergroene blad. De plant is zeer winterhard. Voor een uitbundige bloei is het belangrijk dat de Magnolia brooklynensis ‘Elizabeth’ een zonnige standplaats krijgt in een humeuze bodem. Gebruik bij het aanplanten Tuinplantengrond. Een sieraad voor de tuin! De maximale groeihoogte is ongeveer 500 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Breed / verspreid. Samenvatting van de kleur: Creme, Groen, Wit. De groeiperiode is April. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Normale grond. Let op: deze Beverboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Treurbeuk op stam (Fagus sylvatica ‘Rohan Weeping’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia brooklynensis ‘Elizabeth’ mei 2023
Wat zijn de kleuren van de Magnolia brooklynensis Elizabeth?

De boom heeft verschillende kleuren Creme, Groen, Wit. De boom groeit in April. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van puin, stronken, oude beplanting, worteldoek enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Beverboom?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet niet te nat en niet te droog zijn. Let ook goed op de schutting: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Onderzoek ook aspecten zoals mogelijke ongewenste schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe snel kan ik de Magnolia brooklynensis Elizabeth Beverboom thuis laten bezorgen?

Je kunt de Beverboom probleemloos laten bezorgen tot in de tuin. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere varianten, hoogtes en andere essentials zoals binddraad of potgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een vakkundige bezorgservice. De bezorgtijd is ongeveer 5 werkdagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw voordelige Magnolia brooklynensis Elizabeth aanbieding thuisbezorgd en geplant door een ervaren boomverzorger. Dankzij deze service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Belangrijk: de plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van straatwerk, bekabeling, worteldoek, puin en grind, oude wortels en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie