Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

siertreurpeer-op-stam-pyrus-salicifolia-pendula-bestellen-bezorgen

Siertreurpeer op stam (Pyrus salicifolia ‘Pendula’) online bestellen

De Siertreurpeer op stam (Pyrus salicifolia ‘Pendula’) voordelig online bestellen en laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit platform bieden wij handige informatie over deze Treurboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleuren van het blad zijn Creme, Grijs, Groen, Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Maart, April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 300 cm. Dit type Siertreurpeer op stam is al te bestellen vanaf €64,50.

Naam boomSiertreurpeer op stam (Pyrus salicifolia ‘Pendula’)
Latijnse naamPyrus salicifolia Pendula
CategorieTreurboom
Verkoopprijs v.a.€64,50
KleurenCreme, Grijs, Groen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Siertreurpeer op stam (Pyrus salicifolia Pendula) bezorgen aan huis (april 2024)

De Pyrus salicifolia ‘Pendula’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen geven plekken voor verkoeling op warme dagen, ze dempen het geluid van de omgeving en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is deze Treurboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Met deze dienst wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je populaire online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Siertreurpeer op stam Pyrus salicifolia Pendula kunt kunt vinden. Of vind informatie en tips voor de Meidoorn op stam (Crataegus lavallei ‘Carrierei’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus salicifolia Pendula (Siertreurpeer op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Levering van de boom

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar jouw woning. Een boom is een levend organisme. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt de dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Je aankoop wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Siertreurpeer op stam plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Neem ook zaken in acht als bewatering, snoeiwerk, wortels, groeiwijze.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Zo’n Siertreurpeer op stam Pyrus salicifolia Pendula kan aangeplant worden in Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de boomwortel comfortabel past. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Onderhouden

  Na het aanplanten is het essentieel om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens de groeimaanden (Maart, April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het blad valt in de herfst. Bij een droge periode raden we aan wat aanvullend water bij te geven.

Siertreurpeer op stam goedkoop bestellen en laten bezorgen

Vergelijk acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Pyrus salicifolia ‘Pendula’

Deze siertreurpeer op stam (Pyrus salicifolia ‘Pendula’) heeft fijne grijze wilgachtige bladeren. De siertreurpeer op stam (Pyrus salicifolia ‘Pendula’) is bladverliezend en heeft stijve hangende takken. Een aantrekkelijke boom voor in uw tuin, en de siertreurpeer is goed winterhard. De bloei vind plaats in de maanden maart-mei met een creme witte kleur. Na de bloei ontstaan er kleine groene vruchten. Deze siertreurpeer staat graag op een plek in de zon of halfzon op een voedingrijke bodem. Plaats een boompaal bij de siertreurpeer en gebruik tuinplantengrond bij het planten. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 300 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Afhangend, Treurvorm. De kleur van het blad is Creme, Grijs, Groen, Wit. Deze boom bloeit met name in Maart, April, Mei. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond. Tip: deze Treurboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst prachtige herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Meidoorn op stam (Crataegus lavallei ‘Carrierei’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormAfhangend, Treurvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus salicifolia ‘Pendula’ april 2024
Wat is de kleur van de Pyrus salicifolia Pendula?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Creme, Grijs, Groen, Wit. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient vrij te zijn van bekabeling, oude wortels, straatwerk, oude beplanting enz. Zo kan de boom goed wortelen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond.

Welke standplaats kiezen voor de Siertreurpeer op stam?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Let op schuttingen & overkappingen: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Kijk ook goed naar bladverlies en doorschietende wortels.

Wanneer kan ik de Pyrus salicifolia Pendula Siertreurpeer op stam aan huis laten bezorgen?

Je kunt een Siertreurpeer op stam lekker makkelijk laten leveren aan huis. Online vind je meerdere varianten, hoogtes en andere essentials zoals set met boompalen en grondmest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. De bezorgtijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Pyrus salicifolia Pendula aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een betrouwbare boomexpert. Hierdoor wordt al het werk uit handen genomen en kan je er rustig vanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Tip: de plantplaats moet vrij zijn van bekabeling, worteldoek, oude wortels, straatwerk, puin en grind en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie