Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Beverboom (Magnolia sieboldii)

beverboom-magnolia-sieboldii-bestellen-bezorgen

Beverboom (Magnolia sieboldii) online bestellen

De Beverboom (Magnolia sieboldii) goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat is hier mogelijk! Op dit portaal tref je handige informatie over deze Beverboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Dankzij de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Rood, Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 350 cm. Dit type Beverboom is al te koop voor €23,95.

Naam boomBeverboom (Magnolia sieboldii)
Latijnse naamMagnolia sieboldii
CategorieBeverboom
Vanafprijs€23,95
KleurGroen, Rood, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMei

Beverboom (Magnolia sieboldii) laten bezorgen in de tuin ([maandjaar])

De Magnolia sieboldii geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen bieden plekken voor verkoeling op warme dagen, ecologisch evenwicht en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Beverboom een uitstekende keuze. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Met deze dienst worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hieronder vergelijk je meerdere online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Beverboom Magnolia sieboldii online kunt bestellen. Of bekijk alles over de Siertreurpeer op stam (Pyrus salicifolia ‘Pendula’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia sieboldii (Beverboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar jouw woning. Bomen zijn levende producten. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je ontvangt altijd vroegtijdig een mail of SMS met een trackinglink. Jouw bestelling wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die genoeg waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Beverboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Andere aspecten die van belang zijn: wortels, tegelwerk, schaduw, snoeiwerk.

 4. Aanplanten van de boom

  Een Beverboom Magnolia sieboldii kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en vul het deels met aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Boomonderhoud

  De de beplanting is het essentieel om de kluit vochtig te houden. Dit is met name belangrijk tijdens de groeimaanden (Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Tijdens de zomerdagen adviseren wij om regelmatig extra water toe te dienen.

Beverboom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Magnolia sieboldii

De Magnolia sieboldii is een laatbloeiende magnolia, die ongeveer 3,5 m hoog kan worden. De struik is bladverliezend. De bloeitijd is in het late voorjaar en vroege zomer. Tussen het blad verschijnen dan geurende, komvormige witte bloemen met karmijnrode helmdraden. Een mooi contrast! Het blad is glanzend groen en heeft een fluwelige onderkant. De Magnolia sieboldii is goed winterhard, maar verlangt toch een beschutte plaats om doodvriezen van de bloemknoppen te voorkomen. Verder is een plaats uit de volle zon gewenst, het liefst in gefilterd licht. Gebruik bij het aanplanten Tuinplantengrond. Een sieraad voor een iedere tuin! De maximale groeihoogte is ongeveer 350 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Breed / verspreid. Qua kleuren zie je voornamelijk Groen, Rood, Wit. Het groeiseizoen is in Mei. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Beverboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Siertreurpeer op stam (Pyrus salicifolia ‘Pendula’).

Maximale hoogte350 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia sieboldii [maandjaar]
Wat is de kleur van de Magnolia sieboldii?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Groen, Rood, Wit. De bladeren komen tot bloei in Mei. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet goed begaanbaar zijn zonder oude wortels, grind, worteldoek, puin enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Beverboom?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd ook rekening met de buren: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Bekijk ook andere factoren als bladverlies en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Kan ik de Magnolia sieboldii Beverboom aan huis laten leveren?

Jij kan deze Beverboom eenvoudig aan huis laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit verschillende formaten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals een boompalenset of grond voeding. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Reken echter wel op bezorgtijden van plus minus een week.

Hoe werkt de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Magnolia sieboldii aanbieding thuisbezorgd en geplant door een vakbekwame tuinman. Op die manier hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je er rustig vanuit gaan dat het juist geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Belangrijk: de plantplaats moet schoon zijn, dus geen bekabeling, worteldoek, puin en grind, oude wortels, stronken en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie