Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

beverboom-magnolia-soulangeana-alba-superba-bestellen-bezorgen

Beverboom (Magnolia soulangeana ‘Alba Superba’) online bestellen

De Beverboom (Magnolia soulangeana ‘Alba Superba’) direct online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijkingssite tonen wij veel praktische info over deze Beverboom. Bestellen kan gemakkelijk bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Geholpen door de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleuren van het blad zijn Groen, Paars, Roze, Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April. De uiteindelijke hoogte is 300 cm. Dit type Beverboom is te koop voor prijzen v.a. €29,95.

Naam boomBeverboom (Magnolia soulangeana ‘Alba Superba’)
Latijnse naamMagnolia soulangeana Alba Superba
CategorieBeverboom
Prijsindicatie€29,95
KleurenGroen, Paars, Roze, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril

Beverboom (Magnolia soulangeana Alba Superba) bezorgen aan huis (maart 2024)

De Magnolia soulangeana ‘Alba Superba’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen leveren plekken voor verkoeling op warme dagen, ze produceren zuurstof en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is dit type Beverboom het overwegen waard. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je toonaangevende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Beverboom Magnolia soulangeana Alba Superba online kunt bestellen. Of bekijk alles over de Treurboom sierpeer (Pyrus salicifolia ‘Pendula’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia soulangeana Alba Superba (Beverboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Veel bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gekozen adres. Een boom is een levend organisme. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt de dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je artikel wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Neem een aanplantplek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Beverboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Bekijk ook relevante details zoals schaduw, groeiwijze, snoeiwerk, bewatering.

 4. Aanplanten van de boom

  De Beverboom Magnolia soulangeana Alba Superba kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Neem een schep en graaf een gat waarin de boomwortel comfortabel past. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en gebruik aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het ontzettend belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name cruciaal in de bloeiperiode (April). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de zomerperiode achter de rug is. In de warme maanden wordt het aanbevolen om de kluit extra nat te houden.

Beverboom goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Magnolia soulangeana ‘Alba Superba’

De Magnolia soulangeana ‘Alba Superba’ is een bladverliezende, breed uitgroeiende heester/kleine boom, die een hoogte van 3 a 4 m kan bereiken. De plant kent een schitterende bloei! In de maand april verschijnen er grote, geurende, tulpachtige bloemen die een zuiverwitte kleur hebben. Na de bloei verschijnt het stevige, middelgroene blad. In de herfst valt dit af. De Magnolia soulangeana ‘Alba Superba’ is volledig winterhard, maar verlangt toch een beschutte standplaats i.v.m. het doodvriezen van bloemknoppen. ’s Winters afdekken kan ook. Plant de Magnolia soulangeana ‘Alba Superba’ bij voorkeur in de halfschaduw in een humeuze bodem. Gebruik hierbij Tuinplantengrond. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 300 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Breed / verspreid. Samenvatting van de kleur: Groen, Paars, Roze, Wit. Deze boom bloeit met name in April. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Alle, Normale grond. Niet vergeten: deze Beverboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Treurboom sierpeer (Pyrus salicifolia ‘Pendula’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia soulangeana ‘Alba Superba’ maart 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Magnolia soulangeana Alba Superba?

De bladkleur is Groen, Paars, Roze, Wit. De bladeren komen tot bloei in April. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plek waar je de boom plant dient vrij te zijn van bekabeling, puin, grind, stronken enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Beverboom?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd rekening met uw buren: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Kijk ook goed naar schaduwvorming en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Magnolia soulangeana Alba Superba Beverboom aan huis laten leveren?

Jij kan deze Beverboom lekker makkelijk in de eigen tuin laten bezorgen. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en andere essentials zoals set met boompalen en bemesting. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. De geschatte levertijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Via de aanplantservice wordt deze voordelige Magnolia soulangeana Alba Superba aanbieding afgeleverd en aangeplant door een vakbekwame boomverzorger. Door deze handige service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je ervanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Bedenk wel: de plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. puin en grind, worteldoek, oude wortels, stronken, bekabeling en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie