Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

beverboom-magnolia-soulangeana-bestellen-bezorgen

Beverboom (Magnolia soulangeana) online bestellen

De Beverboom (Magnolia soulangeana) goedkoop online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op deze pagina vind je veel informatie en verzorgingstips voor deze Beverboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de boomspecialisten en verkooppunten. Dankzij de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Paars, Roze, Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April. De uiteindelijke hoogte is circa 350 cm. Dit type Beverboom is al te bestellen vanaf €22,50.

Naam boomBeverboom (Magnolia soulangeana)
Latijnse naamMagnolia soulangeana
CategorieBeverboom
Prijsindicatie€22,50
KleurenGroen, Paars, Roze, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril

Beverboom (Magnolia soulangeana) bezorgen aan huis (mei 2024)

De Magnolia soulangeana is tegenwoordig erg populair. Bomen verschaffen verkoeling, verbeteren de luchtkwaliteit en bieden privacy. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is dit type Beverboom iets wat je kunt overwegen. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen aanhangwagen nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Hierbij wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je meerdere online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Beverboom Magnolia soulangeana online kunt bestellen. Of klik door naar de pagina over de Treur-sierkers op stam (Prunus serrulata ‘Kiku Shidare Zakura’ stam).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia soulangeana (Beverboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Veel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met speciaal transport. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je ontvangt altijd vroegtijdig een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw bestelling wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Beverboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan schaduw, tegelwerk, snoeiwerk, groeiwijze.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Een Beverboom Magnolia soulangeana plant je het beste in Alle, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de boom komt te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Boomverzorging

  Zodra de boom in de grond staat is het van levensbelang om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Met name in de bloeiperiode (April). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot de warme periode voorbij is. Bij een droge periode is het verstandig om wat aanvullend water bij te geven.

Beverboom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Check aanbiedingen en kies voor bezorging tot in de tuin

Tips en informatie over de Magnolia soulangeana

De Magnolia soulangeana is een bladverliezende, breed uitgroeiende heester/kleine boom, die een hoogte van 3 a 4 m kan bereiken. De plant kent een schitterende bloei! In de maand april verschijnen er grote, geurende, tulpachtige bloemen die een witte kleur hebben met een roze zweem. Na de bloei verschijnt het stevige, middelgroene blad. In de herfst valt dit af. De Magnolia soulangeana is volledig winterhard, maar verlangt toch een beschutte standplaats i.v.m. het doodvriezen van bloemknoppen. ’s Winters afdekken kan ook. Plant de Magnolia soulangeana bij voorkeur in de halfschaduw in een humeuze bodem. Gebruik hierbij Tuinplantengrond. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 350 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Breed / verspreid. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Paars, Roze, Wit. Deze boom bloeit met name in April. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Normale grond. Niet vergeten: deze Beverboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Treur-sierkers op stam (Prunus serrulata ‘Kiku Shidare Zakura’ stam).

Maximale hoogte350 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia soulangeana mei 2024
Welke kleur heeft het blad van de Magnolia soulangeana?

De boom heeft verschillende kleuren Groen, Paars, Roze, Wit. Het blad bloeit op in April. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De aanplantplek moet schoon zijn, dus geen worteldoek, oude wortels, stronken, oude beplanting enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Beverboom?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond mag niet te nat of droog zijn. Denk ook aan omwonenden: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Onderzoek ook aspecten zoals schaduwvorming en wortels die doorschieten.

Wanneer kan ik de Magnolia soulangeana Beverboom in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt zo’n Beverboom moeiteloos en snel aan huis laten bezorgen. Je hebt de keuze uit verschillende hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boom palenboor of potgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. De bezorgtijd is ongeveer 5 werkdagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt de voordelige Magnolia soulangeana aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een gespecialiseerde boomverzorger. Daardoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en mag je erop vertrouwen dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Advies: de plantplaats dient vrij te zijn van worteldoek, puin en grind, stronken, straatwerk, oude wortels en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie