Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

appelboom-malus-domestica-gloster-bestellen-bezorgen

Appelboom (Malus domestica ‘Gloster’) online bestellen

De Appelboom (Malus domestica ‘Gloster’) direct online bestellen en laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze pagina tref je handige informatie over deze Appelboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de boomexperts of tuincentra. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De boom is mooi gekleurd: Geel, Groen, Paars, Rood, Roze, Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 500 cm. Deze Appelboom is al te bestellen vanaf €17,50.

Naam boomAppelboom (Malus domestica ‘Gloster’)
Latijnse naamMalus domestica Gloster
CategorieAppelboom
Verkoopprijs v.a.€17,50
KleurGeel, Groen, Paars, Rood, Roze, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Appelboom (Malus domestica Gloster) laten thuisbezorgen (november 2023)

De Malus domestica ‘Gloster’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen geven een eigen microklimaat, ze beperken wateroverlast en zorgen voor diepte in je tuin. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is deze Appelboom het overwegen waard. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Bij deze service wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Appelboom Malus domestica Gloster online kunt bestellen. Of klik door naar de pagina over de Sneeuwbal op stam (Viburnum carlcephalum).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Gloster (Appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom wordt geleverd

  De meeste producten zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt een dag van tevoren een mail of SMS met een trackinglink. Jouw boom wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Zorg voor een plek die genoeg waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Appelboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Bekijk ook relevante details zoals snoeiwerk, bewatering, groeiwijze, tegelwerk.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Zo’n Appelboom Malus domestica Gloster kan men aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Til de boom voorzichtig in het gat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Onderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het cruciaal om genoeg water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeimaanden (Maart, April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In de warme maanden adviseert de kweker om de grond regelmatig te bevochtigen.

Appelboom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Check acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Malus domestica ‘Gloster’

De Malus domestica ‘Gloster’ is een appelboom met witte/roze bloemen in het voorjaar. Malus domestica ‘Gloster’ is een zelfbestuivende appelboom. Voor bestuiving kan ook een Golden Delicious of Elstar. De donker rode vrucht van deze appelboom is plukrijp in oktober en heeft een fris zurige smaak die word gebruikt als handappel. Het snoeien van deze appelboom moet vanaf december tot maart. Zorg voor een mooie open kroon waar voldoende oudere afhangende takken in blijven zitten. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 500 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Kroonvorm. De kleur van het blad is Geel, Groen, Paars, Rood, Roze, Wit. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Belangrijk detail: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom prachtige herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Sneeuwbal op stam (Viburnum carlcephalum).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Gloster’ november 2023
In welke kleur komt het blad van de Malus domestica Gloster?

De kleur van het blad is Geel, Groen, Paars, Rood, Roze, Wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Maart, April, Mei. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder grind, stronken, oude wortels, bekabeling enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Appelboom?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Denk ook aan andere bewoners: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Kijk ook goed naar overhangende takken en wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Malus domestica Gloster Appelboom aan huis laten leveren?

Je kunt een Appelboom snel en voordelig tot in de tuin laten leveren. Bij online bomenwinkels vind je allerlei soorten, maten en extra’s zoals boom palenboor of potgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een vakkundige bezorgservice. De geschatte levertijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Bij de aanplantservice wordt de voordelige Malus domestica Gloster aanbieding thuisbezorgd en geplant door een deskundige boomverzorger. Daardoor hoef je zelf eigenlijk niets te doen en mag je erop vertrouwen dat het groen op een goede manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Advies: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet vrij zijn van oude wortels, straatwerk, stronken, puin en grind, worteldoek en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie