Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

blaasspirea-op-stam-physocarpus-opulifolius-diabolo-bestellen-bezorgen

Blaasspirea op stam (Physocarpus opulifolius ´Diabolo´) online bestellen

De Blaasspirea op stam (Physocarpus opulifolius ´Diabolo´) eenvoudig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op Bomenbezorgen.nl bieden wij handige informatie over deze Blaasspirea. Je kunt direct online bestellen bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De bladkleur is mooi: roze, wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Juni. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 250 cm. Deze Blaasspirea op stam is al te koop voor €65,25.

Naam boomBlaasspirea op stam (Physocarpus opulifolius ´Diabolo´)
Latijnse naamPhysocarpus opulifolius Diabolo
CategorieBlaasspirea
Vanafprijs€65,25
Kleurroze, wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdJuni

Blaasspirea op stam (Physocarpus opulifolius Diabolo) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Physocarpus opulifolius ´Diabolo´ is onmisbaar in elke tuin. Bomen zorgen voor plekken voor verkoeling op warme dagen, ze beperken wateroverlast en geven sfeer en kleur aan de tuin. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Blaasspirea een hele goede optie. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kiest zelf jouw ideale maat, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Hierbij wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je erkende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Blaasspirea op stam Physocarpus opulifolius Diabolo online kan kopen. Of bekijk alles over de Sierappel (Malus ‘Golden Hornet’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Physocarpus opulifolius Diabolo (Blaasspirea op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom wordt geleverd

  De meeste producten zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met speciaal transport. Bomen zijn levende organismen. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Een dag voor levering ontvang je een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw bestelling wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek in de tuin die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Blaasspirea op stam kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan wortels, bewatering, groeiwijze, tegelwerk.

 4. Het planten van de boom

  Deze Blaasspirea op stam Physocarpus opulifolius Diabolo kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom komt te staan. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Onderhouden

  Nadat je de boom geplant hebt is het cruciaal om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name cruciaal in het bloeiseizoen (Juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het blad valt in de herfst. In de warme maanden adviseren wij om de kluit extra nat te houden.

Blaasspirea op stam goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk aanbiedingen en kies voor bezorging tot in de tuin

Tips en informatie over de Physocarpus opulifolius ´Diabolo´

De Physocarpus opulifolius ‘Diabolo’ op stam is in Nederland bekend als de Blaasspirea op stam en valt op door zijn prachtige donkerpaarse tot bijna zwart gekleurde blad. Wanneer de Blaasspirea bloeit ziet dit er prachtig uit door de combinatie van witroze bloemen tegen het donkerpaarse blad. De Physocarpus opulifolius ‘Diabolo’ is een sterke plant die het liefst in de zon of halfschaduw op een redelijk beschutte plek staat. Bij het planten van de Blaasspirea op stam is het goed Aanplantgrond en boompalen gebruiken. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 250 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Opgaand. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. roze, wit. Het groeiseizoen is in Juni. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Normale grond. Niet vergeten: deze Blaasspirea is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom mooie herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Sierappel (Malus ‘Golden Hornet’).

Maximale hoogte250 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Physocarpus opulifolius ´Diabolo´ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Physocarpus opulifolius Diabolo?

De bladkleur is roze, wit. De bladeren komen tot bloei in Juni. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet vrij zijn van oude beplanting, straatwerk, grind, puin enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Normale grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Blaasspirea op stam?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet niet te nat en niet te droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Onderzoek ook aspecten zoals bladverlies en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe snel kan ik de Physocarpus opulifolius Diabolo Blaasspirea op stam in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan een Blaasspirea op stam makkelijk en snel laten leveren aan huis. Bij de online bomenexpert kies je uit meerdere varianten, hoogtes en maak je jouw bestelling compleet met o.a. een boompalenset of mest. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Dit duurt plus minus een week.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Physocarpus opulifolius Diabolo aanbieding afgeleverd en aangeplant door een professionele boomspecialist. Daardoor wordt al het werk uit handen genomen en ben je er verzekerd van dat het juist geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Bedenk wel: de plek waar je het laat planten dient vrij te zijn van stronken, puin en grind, worteldoek, bekabeling, straatwerk en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie