Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

sierappel-malus-golden-hornet-bestellen-bezorgen

Sierappel (Malus ‘Golden Hornet’) online bestellen

De Sierappel (Malus ‘Golden Hornet’) eenvoudig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op Bomenbezorgen.nl lees je veel praktische info over deze Appelboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de boomexperts of tuincentra. Geholpen door de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel, Groen, Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 600 cm. Deze Sierappel is al te bestellen vanaf €25,50.

Naam boomSierappel (Malus ‘Golden Hornet’)
Latijnse naamMalus Golden Hornet
CategorieAppelboom
Vanafprijs€25,50
KleurenGeel, Groen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Sierappel (Malus Golden Hornet) thuis laten bezorgen (juni 2024)

De Malus ‘Golden Hornet’ is tegenwoordig erg populair. Bomen leveren schaduw, ze dempen het geluid van de omgeving en dieren zijn er gek op. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Appelboom het overwegen waard. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit heeft allerlei voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, een aanhangwagen is niet nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door deze expert wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hierna vergelijk je erkende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Sierappel Malus Golden Hornet online kopen kan. Zie ook meer informatie over de Kersenboom (Prunus avium ‘Dubbele meikers’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus Golden Hornet (Sierappel) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Levering van de boom

  De meeste producten worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende organismen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een mail of SMS met een trackinglink. Je artikel wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek in de tuin die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Sierappel gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Neem ook zaken in acht als schaduw, wortels, groeiwijze, tegelwerk.

 4. De aanplanting

  Zo’n Sierappel Malus Golden Hornet kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom komt te staan. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en controleer of de boom niet te diep staat. Boor 2 boompalen in de grond om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Boomverzorging

  De de beplanting is het van levensbelang om de grond vochtig te houden. Met name in de bloeimaanden (April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot de warme periode voorbij is. In een periode van droogte adviseert de kweker om de kluit extra nat te houden.

Sierappel goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Aanvullende informatie over de Malus ‘Golden Hornet’

Deze sierappel (Malus ‘Golden Hornet’) is een bladverliezende, breed uitgroeiende boom met donkergroene bladeren. In het late voorjaar komen in deze sierappel (Malus ‘Golden Hornet’) open komvormige, witte bloemen. In de herfst takken die zwaar zijn van goudgele wilde appels. Mocht de sierappel teveel vrucht hebben schud er dan wat af anders bestaat de kans op takbreuk. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 600 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Afhangend, Breed / verspreid. De kleur van het blad is Geel, Groen, Wit. De groeiperiode is April, Mei. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst prachtige herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Kersenboom (Prunus avium ‘Dubbele meikers’).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormAfhangend, Breed / verspreid
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus ‘Golden Hornet’ juni 2024
Wat is de kleur van de Malus Golden Hornet?

De bladkleur is Geel, Groen, Wit. De boom groeit in April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, stronken, bekabeling, puin enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Welke standplaats kiezen voor de Sierappel?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let ook goed op de schutting: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Denk tenslotte ook aan bladverlies en wortels die doorschieten.

Op welke manier kan ik de Malus Golden Hornet Sierappel thuis laten bezorgen?

Je kunt een Sierappel eenvoudig laten bezorgen tot in de tuin. Via internet bestel je verschillende formaten en extra’s zoals boom palenboor en grondmest. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een vakkundige bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van circa 5 – 7 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt jouw voordelige Malus Golden Hornet aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een professionele boomexpert. Dankzij deze service wordt al het werk uit handen genomen en weet je zeker dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Niet vergeten: de plaats waar de boom neergezet wordt moet goed begaanbaar zijn zonder stronken, worteldoek, puin en grind, straatwerk, bekabeling en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie