Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

blauwspar-picea-pungens-hoopsii-bestellen-bezorgen

Blauwspar (Picea pungens ‘Hoopsii’) online bestellen

De Blauwspar (Picea pungens ‘Hoopsii’) gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op dit platform lees je uitgebreide info over deze Blauwspar. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van onze partners. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De kleuren van het blad zijn Blauw, Grijs. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 1000 cm. Dit type Blauwspar is te koop voor prijzen v.a. €22,50.

Naam boomBlauwspar (Picea pungens ‘Hoopsii’)
Latijnse naamPicea pungens Hoopsii
CategorieBlauwspar
Verkoopprijs v.a.€22,50
KleurenBlauw, Grijs
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei

Blauwspar (Picea pungens Hoopsii) bezorgen aan huis (april 2024)

De Picea pungens ‘Hoopsii’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen geven verkoeling, ze dempen het geluid van de omgeving en dienen uitstekend als perceel afboording. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is deze Blauwspar een uitstekende keuze. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Door deze expert wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de tabel hierna vergelijk je erkende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Blauwspar Picea pungens Hoopsii online kunt bestellen. Of bekijk meer over de Pijnboom (Pinus pumila ‘Glauca’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Picea pungens Hoopsii (Blauwspar) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met een speciale koeriersdienst. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je ontvangt altijd vroegtijdig een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je aankoop wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die het water goed afvoert en genoeg zonlicht ontvangt. De Blauwspar kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Andere aspecten die van belang zijn: schaduw, bewatering, snoeiwerk, groeiwijze.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Een Blauwspar Picea pungens Hoopsii kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Til de boom voorzichtig in het gat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Graaf boompalen in om hem extra te verstevigen.

 5. Boomonderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het belangrijk om de boom voldoende water geven. Met name in het groeiseizoen (April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat deze in blad komt tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Tijdens de zomerdagen wordt aangeraden om extra water te geven.

Blauwspar goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Tips en informatie over de Picea pungens ‘Hoopsii’

De Picea pungens ‘Hoopsii’ is een zuilvormige Blauwpar met opgaande groei. In de West-Europese klimaatzone kan de ‘Hoopsii’ tot 400cm hoog en 150cm breed worden. In Noord-Amerika, waar de boom van nature voorkomt, kan hij tot 1500cm hoog worden. De zeer scherpe, stevige naalden kleuren zilverblauw en felblauw. De ‘Hoopsii’ draagt cilindrische, lichtbruine tot rode kegels en heeft een grijze, geschubde schors. De ‘Hoopsii’ is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De ‘Hoopsii’ komt het beste tot zijn recht als solitair en wordt ook gebruikt als kerstboom.De Picea pungens ‘Hoopsii’ gedijt het beste op droge tot vochthoudende, voedselrijke, licht zure grond in de volle zon of halfschaduw.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 1000 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Kegel. De (blad)kleur van deze boom is: Blauw, Grijs. Deze boom bloeit met name in April, Mei. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Opmerking: deze Blauwspar is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Pijnboom (Pinus pumila ‘Glauca’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Picea pungens ‘Hoopsii’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Picea pungens Hoopsii?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Blauw, Grijs. De bladeren komen tot bloei in April, Mei. Belangrijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder stronken, oude beplanting, worteldoek, straatwerk enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Blauwspar?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Houd ook rekening met de buren: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Bekijk ook andere factoren als overhangende takken en doorschietende wortels.

Hoe kan ik de Picea pungens Hoopsii Blauwspar aan huis laten leveren?

Jij kan een Blauwspar zonder gedoe bij u thuis laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je meerdere varianten, hoogtes en extra’s zoals set met boompalen of potgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De bezorgtijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw voordelige Picea pungens Hoopsii aanbieding thuisbezorgd en geplant door een betrouwbare boomexpert. Door deze handige service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Tip: de plaats waar de boom neergezet wordt dient vrij te zijn van puin en grind, straatwerk, stronken, bekabeling, oude wortels en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie