Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

gouden-regen-op-stam-laburnum-watereri-vossii-bestellen-bezorgen

Gouden regen op stam (Laburnum watereri ‘Vossii’) online bestellen

De Gouden regen op stam (Laburnum watereri ‘Vossii’) direct online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina tref je veel nuttige info over deze Bloesemboom. Of bestel direct bij een van de boomexperts of tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel, Groen. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 350 cm. Dit type Gouden regen op stam kan je al laten bezorgen vanaf €69,25.

Naam boomGouden regen op stam (Laburnum watereri ‘Vossii’)
Latijnse naamLaburnum watereri Vossii
CategorieBloesemboom
Vanafprijs€69,25
KleurenGeel, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei

Gouden regen op stam (Laburnum watereri Vossii) bezorgen aan huis (april 2024)

De Laburnum watereri ‘Vossii’ is een echte eyecatcher. Bomen geven een eigen microklimaat, ze beperken wateroverlast en zorgen voor wat extra privacy. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Bloesemboom zeker een hele leuke mogelijkheid. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Door deze expert wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je meerdere online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Gouden regen op stam Laburnum watereri Vossii online kopen kan. Of vind informatie en tips voor de Dwergamandel (Prunus dulcis).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Laburnum watereri Vossii (Gouden regen op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. De boom laten leveren

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar jouw woning. Een boom is een levend product. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een mail of SMS met een trackinglink. Jouw bestelling wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Gouden regen op stam kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Let ook op andere aspecten zoals schaduw, snoeiwerk, groeiwijze, bewatering.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Deze Gouden regen op stam Laburnum watereri Vossii kunt u aanplanten in Elke grondsoort. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Graaf een diep plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Plaats indien nodig boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het van levensbelang om de grond vochtig te houden. Vooral in de bloeimaanden (Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het blad valt in de herfst. In een periode van droogte wordt aangeraden om extra water te geven.

Gouden regen op stam goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Aanvullende informatie over de Laburnum watereri ‘Vossii’

De Gouden Regen op stam (Laburnum watereri ‘Vossii’) krijgt gele, geurende trossen bloemen. ook heeft de goudenregen op stam (Laburnum watereri ‘Vossii’) een mooie groen met wit gestippelde bast. De gouden regen op stam kan op bijna elke plek staan, maar hij houdt niet van een natte grond. Snoeien kunt u beter niet doen, want hierdoor treedt snel rotting op. Dood hout kunt u natuurlijk wel verwijderen.Als u kinderen heeft, let dan op: de peulen zijn giftig. Plaats een boompaal bij de gouden regen en gebruik aanplantgrond bij het planten. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 350 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Afhangend, Vertakt. Qua kleuren zie je voornamelijk Geel, Groen. Het groeiseizoen is in Mei. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Elke grondsoort. Opmerking: deze Bloesemboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Dwergamandel (Prunus dulcis).

Maximale hoogte350 cm
GroeivormAfhangend, Vertakt
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteDroog, Nat, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Laburnum watereri ‘Vossii’ april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Laburnum watereri Vossii?

De boom heeft verschillende kleuren Geel, Groen. De boom groeit in Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet volledig vrij zijn van o.a. bekabeling, worteldoek, grind, stronken enz. Zo kan de boom goed wortelen. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Elke grondsoort.

Wat is de beste standplaats voor de Gouden regen op stam?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Let op schuttingen & overkappingen: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Onderzoek ook aspecten zoals schaduwvorming en doorschietende wortels.

Wanneer kan ik de Laburnum watereri Vossii Gouden regen op stam aan huis laten leveren?

Je kunt deze Gouden regen op stam lekker makkelijk bij u thuis laten bezorgen. Online vind je meerdere hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals set met boompalen of grondmest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. De bezorgtijd is ongeveer 5 werkdagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt de voordelige Laburnum watereri Vossii aanbieding thuisbezorgd en geplant door een erkende boomverzorger. Daardoor hoef je niet alles zelf uit te zoeken en mag je erop vertrouwen dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Bedenk wel: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, stronken, bekabeling, worteldoek, straatwerk en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie