Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

bolesdoorn-op-stam-acer-campestre-nanum-bestellen-bezorgen

Bolesdoorn op stam (Acer campestre ‘Nanum’) online bestellen

De Bolesdoorn op stam (Acer campestre ‘Nanum’) voordelig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op Bomenbezorgen.nl tref je veel praktische informatie over deze Bolbomen. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de boomexperts of tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De kleuren van het blad zijn Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Schaduw, Zon. De groeiperiode is April, Mei, Juni. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 500 cm. Deze Bolesdoorn op stam kan jij online kopen vanaf €58,50.

Naam boomBolesdoorn op stam (Acer campestre ‘Nanum’)
Latijnse naamAcer campestre Nanum
CategorieBolbomen
Vanafprijs€58,50
KleurenGeel, Groen, Rood, Roze, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei, Juni

Bolesdoorn op stam (Acer campestre Nanum) bezorgen aan huis (april 2024)

De Acer campestre ‘Nanum’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen verschaffen schaduwrijke plekken, ze dempen het geluid van de omgeving en zorgen voor wat extra privacy. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is dit type Bolbomen een uitstekende keuze. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Bij deze service wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je erkende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Bolesdoorn op stam Acer campestre Nanum kunt kunt vinden. Of bekijk meer over de Witte Moerbei (Morus Alba).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer campestre Nanum (Bolesdoorn op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt de dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Je aankoop wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Bolesdoorn op stam kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Let ook op andere aspecten zoals snoeiwerk, bewatering, wortels, tegelwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Bolesdoorn op stam Acer campestre Nanum kan men aanplanten in Alle, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Maak een mooi rond plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Plaats indien nodig boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Onderhouden

  Zodra de boom in de grond staat is het belangrijk om genoeg water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens de groeiperiode (April, Mei, Juni). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In de warme maanden adviseren wij om wekelijks te sproeien.

Bolesdoorn op stam goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en kies voor bezorging tot in de tuin

Extra informatie over de Acer campestre ‘Nanum’

De bolesdoorn (Acer campestre ‘Nanum’) vormt zich van nature tot een bolboom waardoor snoei beperkt blijft tot hier en daar een tak wegknippen om de vorm te behouden. De bolesdoorn op stam is dan ook erg gemakkelijk te snoeien en ook aan de grond stelt de boom op stam weinig eisen. Door zijn wat compacte groei is dit een bijzondere geschikte bolesdoorn voor strakke tuinen maar ook langs een oprijlaan of bordes staat de bolesdoorn prachtig. Aandachtspunt is dat de grond het liefst in goede grond staat. Plant de bolesdoorn in aanplantgrond en zet er een boompaal bij. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 500 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Bolvormig, Kroonvorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. De bloeiperiode is April, Mei, Juni. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Schaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam. Goed om te weten: deze Bolbomen is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom prachtige herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Witte Moerbei (Morus Alba).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormBolvormig, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam
WaterbehoefteNat, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer campestre ‘Nanum’ april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Acer campestre Nanum?

De boom heeft verschillende kleuren Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. De groeiperiode is April, Mei, Juni. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar je de boom plant moet volledig vrij zijn van o.a. straatwerk, stronken, grind, bekabeling enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam.

Welk standplaats is geschikt voor de Bolesdoorn op stam?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan mag niet te nat of droog zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Denk tenslotte ook aan schaduwvorming en doorschietende wortels.

Hoe kan ik de Acer campestre Nanum Bolesdoorn op stam in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan deze Bolesdoorn op stam snel en voordelig laten bezorgen tot in de tuin. Via internet bestel je meerdere varianten, hoogtes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals binddraad of potgrond. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Reken echter wel op bezorgtijden van ongeveer 5 werkdagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt jouw voordelige Acer campestre Nanum aanbieding afgeleverd en aangeplant door een gespecialiseerde tuinman. Op die manier hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je er rustig vanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Belangrijk: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient vrij te zijn van stronken, straatwerk, worteldoek, puin en grind, bekabeling en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie