Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

zwarte-moerbei-morus-nigra-bestellen-bezorgen

Zwarte Moerbei (Morus Nigra) online bestellen

De Zwarte Moerbei (Morus Nigra) direct online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op deze pagina tref je veel praktische info over deze Moerbei. Of bestel direct bij een van de aangesloten winkels. Dankzij de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De boom is mooi gekleurd: Groen, Rood, Zwart. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 900 cm. Dit type Zwarte Moerbei kan jij online kopen vanaf €97,50.

Naam boomZwarte Moerbei (Morus Nigra)
Latijnse naamMorus Nigra
CategorieMoerbei
Verkoopprijs v.a.€97,50
KleurGroen, Rood, Zwart
StandplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeiperiodeMei

Zwarte Moerbei (Morus Nigra) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Morus Nigra is een echte eyecatcher. Bomen zorgen voor schaduwrijke plekken, ze beperken wateroverlast en zorgen voor diepte in je tuin. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is dit type Moerbei een hele goede optie. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Bij deze service wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je verschillende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Zwarte Moerbei Morus Nigra online kan kopen. Of bekijk meer over de Leiperenboom (Leipeer laagstam).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Morus Nigra (Zwarte Moerbei) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gewenste afleveradres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je ontvangt altijd vroegtijdig een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je order wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die het water goed afvoert en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Zwarte Moerbei voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Let ook op andere aspecten zoals groeiwijze, snoeiwerk, bewatering, schaduw.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Een Zwarte Moerbei Morus Nigra kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom komt te staan. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Til de boom voorzichtig in het gat en vul het deels met aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond voor aanvullende ondersteuning.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het van levensbelang om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name cruciaal in het bloeiseizoen (Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot de warme periode voorbij is. In de drogere maanden wordt aangeraden om de kluit extra nat te houden.

Zwarte Moerbei goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Extra informatie over de Morus Nigra

De Morus Nigra, ofwel Zwarte Moerbei, bloeit met onopvallende groene katjes aan donzige steeltjes. Na de bloei in het voorjaar vormt deze Zwarte Moerbei in de zomer relatief grote, dieprode tot bijna zwarte vruchten welke aangenaam zoet van smaak zijn. De vruchten zijn eetbaar uit de hand of te verwerken in compote en sap. De donkergroene, grove bladeren van de Morus Nigra zijn hartvormig en behaard aan de onderkant. De stam en de takken van de moerbei zijn knoestig en karakteristiek van vorm. De schors is donkeroranje, ruw en gegroefd. De Morus Nigra staat graag op een zonnige, beschutte plaats op kalkhoudende zandgrond. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik Aanplantgrond en Kalk bij het planten. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 900 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Opgaand. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Rood, Zwart. Het groeiseizoen is in Mei. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Schaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Normale grond. Niet vergeten: deze Moerbei is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Leiperenboom (Leipeer laagstam).

Maximale hoogte900 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Morus Nigra april 2024
In welke kleur komt het blad van de Morus Nigra?

De boom heeft verschillende kleuren Groen, Rood, Zwart. Hij komt tot bloei in Mei. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plek waar je de boom plant dient vrij te zijn van oude beplanting, worteldoek, stronken, straatwerk enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Normale grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Zwarte Moerbei?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden mag niet te nat of droog zijn. Houd ook rekening met de buren: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Onderzoek ook aspecten zoals mogelijke ongewenste schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Kan ik de Morus Nigra Zwarte Moerbei bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Zwarte Moerbei makkelijk en snel thuis laten afleveren. Bij de boom-expert kan je kiezen uit diverse soorten groottes en eventuele hulpmiddelen zoals boompalen, bamboestokken en aanplantgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Reken echter wel op bezorgtijden van circa 5 – 7 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw voordelige Morus Nigra aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een professionele bomenspecialist. Door deze handige service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je ervanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Bedenk wel: de plek waar de boom geplant gaat worden moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, oude wortels, puin en grind, bekabeling, worteldoek en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie