Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

bolprunus-op-stam-prunus-eminens-umbraculifera-bestellen-bezorgen

Bolprunus op stam (Prunus eminens ‘Umbraculifera’) online bestellen

De Bolprunus op stam (Prunus eminens ‘Umbraculifera’) voordelig online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op dit platform tref je handige informatie over deze Bolbomen. Je kunt direct online bestellen bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Dankzij de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleuren van het blad zijn Groen, Rood, Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 350 cm. Dit type Bolprunus op stam is te koop voor prijzen v.a. €64,25.

Naam boomBolprunus op stam (Prunus eminens ‘Umbraculifera’)
Latijnse naamPrunus eminens Umbraculifera
CategorieBolbomen
Vanafprijs€64,25
KleurenGroen, Rood, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Bolprunus op stam (Prunus eminens Umbraculifera) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Prunus eminens ‘Umbraculifera’ is tegenwoordig erg populair. Bomen verschaffen schaduw, reinigen de lucht en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Bolbomen iets wat je kunt overwegen. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Bij deze service wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je populaire online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Bolprunus op stam Prunus eminens Umbraculifera online kan kopen. Of bekijk alles over de Kiwiplant (Actinidia arguta ‘Issai’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus eminens Umbraculifera (Bolprunus op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met een speciale koeriersdienst. Een boom is een levend product. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt meestal een dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw product wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en genoeg licht krijgt. De Bolprunus op stam kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Denk ook goed aan groeiwijze, tegelwerk, bewatering, schaduw.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Deze Bolprunus op stam Prunus eminens Umbraculifera kan men aanplanten in Elke grondsoort. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en gebruik aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Onderhoud

  De de beplanting is het ontzettend belangrijk om de kluit nat te houden. Dit is met name cruciaal in de bloeimaanden (April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Bij een droge periode is het verstandig om wat aanvullend water bij te geven.

Bolprunus op stam goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Check acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Prunus eminens ‘Umbraculifera’

Deze traaggroeiende bolprunus (Prunus eminens ‘Umbraculifera’ ) heeft een mooie bolvormige kroon met donkergroen blad. In de lente komt de bolprunus (Prunus eminens ‘Umbraculifera’ ) vol witte bloesem voordat de boom blad krijgt. Vanaf juni verschijnen bij de bolprunus rode besjes. Zet een boompaal bij de boom en gebruik tuinplantengrond bij het planten. De maximale groeihoogte is ongeveer 350 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Bolvormig. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Groen, Rood, Wit. De bloeiperiode is April, Mei. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Elke grondsoort. Niet vergeten: deze Bolbomen is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom mooie herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Kiwiplant (Actinidia arguta ‘Issai’).

Maximale hoogte350 cm
GroeivormBolvormig
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus eminens ‘Umbraculifera’ april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Prunus eminens Umbraculifera?

De boom heeft verschillende kleuren Groen, Rood, Wit. De boom groeit in April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van worteldoek, oude wortels, oude beplanting, grind enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Elke grondsoort.

Wat is de ideale standplaats voor de Bolprunus op stam?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan mag niet te nat of droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Denk tenslotte ook aan schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Wanneer kan ik de Prunus eminens Umbraculifera Bolprunus op stam aan huis laten bezorgen?

Jij kan de Bolprunus op stam moeiteloos en snel thuis laten afleveren. Online vind je allerlei soorten, maten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals set met boompalen en aanplantgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Dit duurt ongeveer 5 werkdagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt deze voordelige Prunus eminens Umbraculifera aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een betrouwbare bomenspecialist. Met deze extra service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en mag je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Let op: de plantplaats dient vrij te zijn van stronken, puin en grind, bekabeling, worteldoek, oude wortels en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie