Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

sikkelden-cryptomeria-japonica-barabits-gold-bestellen-bezorgen

Sikkelden (Cryptomeria japonica ‘Barabits Gold’) online bestellen

De Sikkelden (Cryptomeria japonica ‘Barabits Gold’) goedkoop online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit platform bieden wij veel info en tips voor deze Naaldboom. Je kunt direct online bestellen bij een van de boomexperts of tuincentra. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De boom is mooi gekleurd: Geel, Groen. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 300 cm. Deze Sikkelden is al te koop voor €24,75.

Naam boomSikkelden (Cryptomeria japonica ‘Barabits Gold’)
Latijnse naamCryptomeria japonica Barabits Gold
CategorieNaaldboom
Vanafprijs€24,75
KleurenGeel, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Sikkelden (Cryptomeria japonica Barabits Gold) bezorgen aan huis (juni 2024)

De Cryptomeria japonica ‘Barabits Gold’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen bieden schaduw, ze beperken wateroverlast en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Naaldboom een hele goede optie. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Daardoor worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In onderstaande tabel vergelijk je betrouwbare online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Sikkelden Cryptomeria japonica Barabits Gold online kunt bestellen. Of klik door naar de pagina over de Patio appelboom (Malus domestica ‘James grieve’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Cryptomeria japonica Barabits Gold (Sikkelden) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar jouw woning. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Een dag voor levering ontvang je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw boom wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Het kiezen van de standplaats

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Sikkelden gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan tegelwerk, snoeiwerk, schaduw, groeiwijze.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Een Sikkelden Cryptomeria japonica Barabits Gold plant je het beste in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom komt te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Onderhoud

  De de beplanting is het van levensbelang om de boom voldoende water geven. Vooral in de groeimaanden (Maart, April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de warme periode voorbij is. In een periode van droogte is het slim om de boom wat extra water te geven.

Sikkelden goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Aanvullende informatie over de Cryptomeria japonica ‘Barabits Gold’

De Cryptomeria japonica ‘Barabits Gold’ is een traag groeiende conifeer met brede, kegelvormige groei. De ‘Barabits Gold’ kan 400cm hoog worden, maar doet hier minimaal tien jaar over. De ‘Barabits Gold’ heeft geelgroen tot lichtgroen blad. De Sikkelden is zeer winterhard (tot -20 graden Celsius) en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De Cryptomeria japonica ‘Barabits Gold’ gedijt het beste op normale tot vochthoudende grond in de volle zon of halfschaduw, uit de wind. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 300 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Kegel. Samenvatting van de kleur: Geel, Groen. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Opmerking: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Patio appelboom (Malus domestica ‘James grieve’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Cryptomeria japonica ‘Barabits Gold’ juni 2024
Welke kleur heeft het blad van de Cryptomeria japonica Barabits Gold?

De kleur van het blad is Geel, Groen. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Maart, April, Mei. Opmerkelijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient vrij te zijn van puin, worteldoek, bekabeling, oude wortels enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Wat is de juiste standplaats voor de Sikkelden?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Houd ook rekening met de buren: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Kijk ook goed naar schaduwvorming en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Hoe kan ik de Cryptomeria japonica Barabits Gold Sikkelden aan huis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Sikkelden moeiteloos en snel laten bezorgen tot in de tuin. Online vind je diverse soorten groottes en extra’s zoals boom palenboor en grond voeding. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, ongeveer 5 werkdagen.

Wat betekent aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt deze voordelige Cryptomeria japonica Barabits Gold aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een ervaren hovenier. Met deze extra service wordt al het werk uit handen genomen en kan je ervanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Tip: de plek waar je het laat planten dient compleet toegankelijk te zijn zonder bekabeling, stronken, puin en grind, worteldoek, oude wortels en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie