Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

servische-spar-picea-omorika-nana-bestellen-bezorgen

Servische spar (Picea omorika ‘Nana’) online bestellen

De Servische spar (Picea omorika ‘Nana’) online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op Bomenbezorgen.nl lees je veel praktische info over deze Naaldboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de boomexperts of tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleuren van het blad zijn Bruin, Rood. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei, Juni. De uiteindelijke hoogte is 200 cm. Deze Servische spar is al te koop voor €29,95.

Naam boomServische spar (Picea omorika ‘Nana’)
Latijnse naamPicea omorika Nana
CategorieNaaldboom
Prijsindicatie€29,95
KleurBruin, Rood
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei, Juni

Servische spar (Picea omorika Nana) thuis bezorgen (mei 2024)

De Picea omorika ‘Nana’ is een echte eyecatcher. Bomen geven een eigen microklimaat, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is dit type Naaldboom een uitstekende keuze. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je betrouwbare online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Servische spar Picea omorika Nana online kopen kan. Of klik door naar de pagina over de Patio appelboom (Malus domestica ‘Golden delicious’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Picea omorika Nana (Servische spar) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd vooraf rekening met de regels. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Levering van de boom

  Veel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend product. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt de dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je artikel wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Neem een aanplantplek die het water goed afvoert en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Servische spar voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Andere aspecten die van belang zijn: bewatering, tegelwerk, groeiwijze, schaduw.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Servische spar Picea omorika Nana kunt u aanplanten in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Je moeten een plantgat graven waarin de boom rechtop kan komen te staan. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het cruciaal om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Met name in het bloeiseizoen (April, Mei, Juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het blad valt in de herfst. In droge, warme zomers adviseert de kweker om de boom wat extra water te geven.

Servische spar goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Aanvullende informatie over de Picea omorika ‘Nana’

De Picea omorika ‘Nana’ is een traag groeiende dwergconifeer die begint als dichtbegroeide bolvorm, maar uiteindelijk toegroeit naar een kegelvorm. Een volwassen ‘Nana’ kan 200-250cm hoog worden, maar dit duurt enkele tientallen jaren. Het blad is aan de bovenkant groen en aan de onderkant blauwgroen tot blauwgrijs. De Bosnische spar is zeer winterhard (tot -40 graden Celsius) en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De Picea omorika ‘Nana’ gedijt het beste op voedselrijke, droge tot vochthoudende, lichtzure grond in de zon of halfschaduw.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 200 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Bodembedekkend, Breed / verspreid. De kleur van het blad is Bruin, Rood. Deze boom bloeit met name in April, Mei, Juni. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Opmerking: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Patio appelboom (Malus domestica ‘Golden delicious’).

Maximale hoogte200 cm
GroeivormBodembedekkend, Breed / verspreid
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Picea omorika ‘Nana’ mei 2024
Wat zijn de kleuren van de Picea omorika Nana?

De belangrijkste kleuren zijn Bruin, Rood. Hij komt op een mooie manier tot bloei in April, Mei, Juni. Belangrijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet goed begaanbaar zijn zonder oude wortels, grind, oude beplanting, bekabeling enz. Zo kan de boom goed wortelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Wat is de ideale standplaats voor de Servische spar?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Houd ook rekening met de buren: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Denk tenslotte ook aan overhangende takken en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Hoe kan ik de Picea omorika Nana Servische spar thuis laten bezorgen?

Jij kan een Servische spar moeiteloos en snel laten bezorgen tot in de tuin. Bij online bomenwinkels vind je verschillende hoogtes, varianten en extra’s zoals een boomband en grondmest. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, circa 5 – 7 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt deze voordelige Picea omorika Nana aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een ervaren hovenier. Daardoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je er rustig vanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Belangrijk: de plek waar je het laat planten moet schoon zijn, dus geen bekabeling, stronken, puin en grind, worteldoek, straatwerk en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie