Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

kiwiplant-actinidia-deliciosa-atlas-bestellen-bezorgen

Kiwiplant (Actinidia deliciosa ‘Atlas’) online bestellen

De Kiwiplant (Actinidia deliciosa ‘Atlas’) goedkoop online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijkingssite tonen wij veel praktische info over deze Kiwiplant. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de boomexperts of tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 300 cm. Dit type Kiwiplant kan jij online kopen vanaf €14,50.

Naam boomKiwiplant (Actinidia deliciosa ‘Atlas’)
Latijnse naamActinidia deliciosa Atlas
CategorieKiwiplant
Verkoopprijs v.a.€14,50
KleurWit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMei

Kiwiplant (Actinidia deliciosa Atlas) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Actinidia deliciosa ‘Atlas’ is tegenwoordig erg populair. Bomen verschaffen schaduwrijke plekken, ze dempen het geluid van de omgeving en dieren zijn er gek op. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is dit type Kiwiplant een hele goede optie. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen aanhangwagen nodig en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Bij deze service wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In onderstaande tabel vergelijk je populaire online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Kiwiplant Actinidia deliciosa Atlas online kopen kan. Of bekijk meer informatie over de Leipruimenboom (Prunus domestica ‘Bleue de Belgique’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Actinidia deliciosa Atlas (Kiwiplant) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  De meeste producten worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend organisme. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt meestal een dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je artikel wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Kiwiplant plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan schaduw, bewatering, snoeiwerk, wortels.

 4. Aanplanten van de boom

  Een Kiwiplant Actinidia deliciosa Atlas is aan te planten in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Plaats indien nodig boompalen om hem te verankeren.

 5. Onderhouden

  Zodra de boom in de grond staat is het belangrijk om de boom voldoende water geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens het bloeiseizoen (Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In de drogere maanden adviseert de kweker om regelmatig extra water toe te dienen.

Kiwiplant goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Check acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Extra informatie over de Actinidia deliciosa ‘Atlas’

De Actinidia deliciosa ‘Atlas’ is een mannelijke kiwi en geeft geen vruchten. Deze kiwi is een zeer goede bestuiver voor de Jenny en de Hayward. Heeft groene bladeren en bloeit van Mei tot Juni met witte bloemen. Redelijk winterhard. Bladverliezend. Aanplanten in Tuinplantengrond. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 300 cm. De groeiwijze is Opgaand. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Wit. De bloeitijd is Mei. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond. Niet vergeten: deze Kiwiplant is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Leipruimenboom (Prunus domestica ‘Bleue de Belgique’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Actinidia deliciosa ‘Atlas’ april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Actinidia deliciosa Atlas?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Wit. De groeiperiode is Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet goed begaanbaar zijn zonder grind, bekabeling, straatwerk, oude beplanting enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Kiwiplant?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden mag niet te nat of droog zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Denk tenslotte ook aan overhangende takken en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Wanneer kan ik de Actinidia deliciosa Atlas Kiwiplant thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Kiwiplant moeiteloos en snel aan huis laten bezorgen. Online vind je meerdere varianten, hoogtes en eventuele hulpmiddelen zoals tuinpalen en bemesting. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een vakkundige bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, vaak 3 – 6 werkdagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Actinidia deliciosa Atlas aanbieding thuisbezorgd en geplant door een erkende boomexpert. Met deze extra service kan je alles rustig uit handen geven en kan je ervanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Bedenk wel: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet volledig vrij zijn van o.a. bekabeling, puin en grind, stronken, straatwerk, oude wortels en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie