Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

sierkers-op-stam-prunus-yedoensis-bestellen-bezorgen

Sierkers op stam (Prunus yedoensis) online bestellen

De Sierkers op stam (Prunus yedoensis) online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze website lees je veel informatie en verzorgingstips voor deze Bolbomen. Je kunt direct online bestellen bij een van de toonaangevende tuincentra. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Rood, Roze, Wit, Zwart. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 250 cm. Deze Sierkers op stam is te koop voor prijzen v.a. €58,50.

Naam boomSierkers op stam (Prunus yedoensis)
Latijnse naamPrunus yedoensis
CategorieBolbomen
Verkoopprijs v.a.€58,50
KleurGroen, Rood, Roze, Wit, Zwart
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Sierkers op stam (Prunus yedoensis) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Prunus yedoensis zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen leveren koele plekken in de tuin, reinigen de lucht en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is deze Bolbomen iets wat je kunt overwegen. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je betrouwbare online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Sierkers op stam Prunus yedoensis online kunt bestellen. Zie ook meer informatie over de Kiwiplant (Actinidia deliciosa ‘Jenny’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus yedoensis (Sierkers op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  De meeste bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw product wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Sierkers op stam kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Bekijk ook relevante details zoals schaduw, tegelwerk, groeiwijze, wortels.

 4. Het planten van de boom

  Een Sierkers op stam Prunus yedoensis kan men aanplanten in Alle, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Graaf boompalen in om hem goed vast te zetten.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens de groeiperiode (April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In de warme maanden adviseren wij om de grond regelmatig te bevochtigen.

Sierkers op stam goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Prunus yedoensis

De Prunus Yedoensis (Sierkers op stam) heeft een vrij platte kroonvorm en een zeer gladde schors. De Prunus Yedoensis (Sierkers op stam) geeft een kleurrijk geheel in je tuin, met wit lichtroze bloesem van begin tot halverwege de lente, waarbij ook een heerlijk lichte amandelgeur vrijkomt. De bladeren van de Prunus Yedoensis zijn ovaalvormig en hebben een groene kleur welke later verandert in frisgroen aan de bovenkant en lichtergroen aan de onderkant. In de herfst zorgt deze boom voor een herfstachtig tafereel met zijn intense oranjerode verkleuring. De boom zal zijn bladeren in de winter verliezen om in het voorjaar weer tot bloei te komen. Deze sierkers op stam doet het op alle grondsoorten goed mits het niet te nat is. U kunt deze boom het beste snoeien na de bloei. Belangrijk is het om jaarlijks de wildgroeiende takken die zich aan de stam vormen weg te snoeien. Gebruik Aanplantgrond en boompalen bij het aanplanten. De maximale groeihoogte is ongeveer 250 cm. De groeiwijze is Opgaand, Vertakt. Samenvatting van de kleur: Groen, Rood, Roze, Wit, Zwart. De bloeitijd is April, Mei. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Niet vergeten: deze Bolbomen is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom prachtige herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Kiwiplant (Actinidia deliciosa ‘Jenny’).

Maximale hoogte250 cm
GroeivormOpgaand, Vertakt
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus yedoensis april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Prunus yedoensis?

De belangrijkste kleuren zijn Groen, Rood, Roze, Wit, Zwart. Het blad bloeit op in April, Mei. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar je de boom plant dient compleet toegankelijk te zijn zonder puin, oude wortels, grind, stronken enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Welke standplaats kiezen voor de Sierkers op stam?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De bodem mag niet te nat of droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Kijk ook goed naar verlies van bladeren en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe snel kan ik de Prunus yedoensis Sierkers op stam in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan zo’n Sierkers op stam makkelijk en snel aan huis laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je verschillende formaten en eventuele hulpmiddelen zoals set met boompalen of aanplantgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, plus minus een week.

Hoe werkt de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt deze voordelige Prunus yedoensis aanbieding thuisbezorgd en geplant door een ervaren boomverzorger. Met deze extra service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en ben je er verzekerd van dat het juist geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Let op: de plaats waar de boom neergezet wordt moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, straatwerk, oude wortels, bekabeling, worteldoek en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie