Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

braam-rubus-fruticosus-thornless-evergreen-bestellen-bezorgen

Braam (Rubus fruticosus ‘Thornless Evergreen’) online bestellen

De Braam (Rubus fruticosus ‘Thornless Evergreen’) eenvoudig online bestellen en laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op deze pagina bieden wij veel info en tips voor deze Bramenstruik. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de weergegeven webshops of tuincentra. Met de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De bladkleur is mooi: Blauw, Groen, Wit, Zwart. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Mei. De maximale hoogte is ongeveer 200 cm. Dit type Braam is al te koop voor €10,25.

Naam boomBraam (Rubus fruticosus ‘Thornless Evergreen’)
Latijnse naamRubus fruticosus Thornless Evergreen
CategorieBramenstruik
Vanafprijs€10,25
KleurBlauw, Groen, Wit, Zwart
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMei

Braam (Rubus fruticosus Thornless Evergreen) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Rubus fruticosus ‘Thornless Evergreen’ is een echte eyecatcher. Bomen verschaffen een eigen microklimaat, reinigen de lucht en bieden privacy. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is deze Bramenstruik zeker een hele leuke mogelijkheid. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, een aanhangwagen is niet nodig en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Daardoor wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hierna vergelijk je populaire online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Braam Rubus fruticosus Thornless Evergreen online kopen kan. Of bekijk alles over de Apenboom (Araucaria araucana).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Rubus fruticosus Thornless Evergreen (Braam) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Levering van de boom

  De meeste producten worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend product. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je ontvangt altijd vroegtijdig een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je aankoop wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Braam kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Denk ook goed aan groeiwijze, wortels, tegelwerk, schaduw.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Deze Braam Rubus fruticosus Thornless Evergreen kan aangeplant worden in Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Gebruik nooit wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en gebruik aanplantgrond. Graaf boompalen in om hem te verankeren.

 5. Onderhoud

  De de beplanting is het ontzettend belangrijk om de kluit vochtig te houden. Vooral in het groeiseizoen (Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat deze in blad komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In een periode van droogte is het verstandig om wat aanvullend water bij te geven.

Braam goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Extra informatie over de Rubus fruticosus ‘Thornless Evergreen’

Rubus fruticosus ‘Thornless Evergreen’ is een bladverliezende doornloze braam bloeit in mei/juni met kleine witte bloemen. De zwarte vruchten zijn vanaf augustus tot aan de vorst rijp om te plukken. Hij houdt van een zonnige standplaats. Hoe meer zon de plant krijgt, hoe meer vruchten er aan zullen komen. U kunt deze plant gebruiken voor het begroeien van een muur, klimrek of voor het maken van een haag. Hij heeft wel hulp nodig bij het klimmen door middel van draad of klimrek. De maximale groeihoogte is ongeveer 200 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Klimmend, Opgaand, Struikvorm. Samenvatting van de kleur: Blauw, Groen, Wit, Zwart. Deze boom bloeit met name in Mei. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Belangrijk: deze Bramenstruik is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom prachtige herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Apenboom (Araucaria araucana).

Maximale hoogte200 cm
GroeivormKlimmend, Opgaand, Struikvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Rubus fruticosus ‘Thornless Evergreen’ april 2024
Wat is de kleur van de Rubus fruticosus Thornless Evergreen?

De bladkleur is Blauw, Groen, Wit, Zwart. De groeiperiode is Mei. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet volledig vrij zijn van o.a. worteldoek, stronken, grind, bekabeling enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam.

Welk standplaats is geschikt voor de Braam?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Denk ook aan andere bewoners: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Bekijk ook andere factoren als mogelijke ongewenste schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Wanneer kan ik de Rubus fruticosus Thornless Evergreen Braam thuis laten bezorgen?

Je kunt de Braam moeiteloos en snel thuis laten afleveren. Bij online bomenwinkels vind je diverse soorten groottes en maak je jouw bestelling compleet met o.a. een boompalenset en mest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De bezorgtijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat betekent aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt jouw voordelige Rubus fruticosus Thornless Evergreen aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een vakbekwame hovenier. Dankzij deze service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en ben je er verzekerd van dat alles op de juiste manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Advies: de plantplaats moet vrij zijn van stronken, bekabeling, oude wortels, worteldoek, straatwerk en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie