Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

beveerde-beukenboom-carpinus-betulus-fastigiata-bestellen-bezorgen

Beveerde beukenboom (Carpinus betulus ‘Fastigiata’) online bestellen

De Beveerde beukenboom (Carpinus betulus ‘Fastigiata’) gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit portaal bieden wij uitgebreide info over deze Beukenboom. Of bestel direct bij een van onze partners. Met de optionele aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De kleur van de boom is Geel, Groen, Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Schaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 1000 cm. Dit type Beveerde beukenboom is al te bestellen vanaf €97,25.

Naam boomBeveerde beukenboom (Carpinus betulus ‘Fastigiata’)
Latijnse naamCarpinus betulus Fastigiata
CategorieBeukenboom
Vanafprijs€97,25
KleurenGeel, Groen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Beveerde beukenboom (Carpinus betulus Fastigiata) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Carpinus betulus ‘Fastigiata’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen zorgen voor schaduw, ze produceren zuurstof en zorgen voor wat extra privacy. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Beukenboom een hele goede optie. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Hierbij wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je diverse bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Beveerde beukenboom Carpinus betulus Fastigiata kunt bestellen (online). Of bekijk alles over de Paarse herfstframboos (Rubus Idaeus Occidentalis ‘Autumn Passion’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Carpinus betulus Fastigiata (Beveerde beukenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Veel bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende organismen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Een dag voor levering ontvang je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je artikel wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die het water goed afvoert en en genoeg licht krijgt. De Beveerde beukenboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Bekijk ook relevante details zoals wortels, bewatering, snoeiwerk, tegelwerk.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Een Beveerde beukenboom Carpinus betulus Fastigiata is aan te planten in Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de boomwortel comfortabel past. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Gebruik eventueel boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het van levensbelang om de boom voldoende water geven. Met name in de bloeimaanden (April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat deze in blad komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Tijdens de zomerdagen is het verstandig om de boom wat extra water te geven.

Beveerde beukenboom goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Carpinus betulus ‘Fastigiata’

De Carpinus betulus ‘Fastigiata’ is een slank opgaande, zuilvormige beuk. Loopt vroeg in het voorjaar uit met fris groene bladeren die langwerpig en gerimpeld zijn. In het najaar verkleuren deze geel/oranje. Door zijn zuilvormige groei kan hij ook goed toegepast worden in de kleinere tuinen als haag maar ook als solitair . De Pyramide haagbeuk Beveerd verliest in de winter geheel zijn blad. De Fagus sylvatica behoud daarin tegen 1/3 van het bruine blad. Winterhard. Aanplanten in Aanplantgrond. De maximale groeihoogte is ongeveer 1000 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Opgaand, Smal. Samenvatting van de kleur: Geel, Groen, Wit. Het groeiseizoen is in April, Mei. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Schaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Belangrijk: deze Beukenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Paarse herfstframboos (Rubus Idaeus Occidentalis ‘Autumn Passion’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormOpgaand, Smal
Geschikte grondAlle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Nat, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Carpinus betulus ‘Fastigiata’ april 2024
Wat zijn de kleuren van de Carpinus betulus Fastigiata?

De boom heeft verschillende kleuren Geel, Groen, Wit. Het blad bloeit op in April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De aanplantplek dient vrij te zijn van straatwerk, bekabeling, oude wortels, oude beplanting enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Beveerde beukenboom?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden mag niet te nat of droog zijn. Let ook goed op de schutting: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Onderzoek ook aspecten zoals verlies van bladeren en wortels die doorschieten.

Kan ik de Carpinus betulus Fastigiata Beveerde beukenboom aan huis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Beveerde beukenboom eenvoudig laten bezorgen tot in de tuin. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere hoogtes, varianten en extra’s zoals een boompalenset en potgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een professionele bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van ongeveer 5 werkdagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt deze voordelige Carpinus betulus Fastigiata aanbieding afgeleverd en aangeplant door een erkende tuinman. Hierdoor kan je alles rustig uit handen geven en weet je 100% zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Let op: de plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van oude wortels, bekabeling, straatwerk, worteldoek, puin en grind en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie