Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

buxus-piramide-buxus-sempervirens-bestellen-bezorgen

Buxus piramide (Buxus sempervirens) online bestellen

De Buxus piramide (Buxus sempervirens) online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op onze bomen-vergelijker check je handige info over deze Buxus. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomexperts of tuincentra. Met de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Groen. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Maart, April. De maximale hoogte is ongeveer 300 cm. Dit type Buxus piramide is al te bestellen vanaf €15,50.

Naam boomBuxus piramide (Buxus sempervirens)
Latijnse naamBuxus sempervirens
CategorieBuxus
Vanafprijs€15,50
KleurGroen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April

Buxus piramide (Buxus sempervirens) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Buxus sempervirens is tegenwoordig erg populair. Bomen zorgen voor schaduw, ecologisch evenwicht en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is deze Buxus een hele goede optie. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Daardoor wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de tabel hierna vergelijk je populaire online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Buxus piramide Buxus sempervirens kunt kunt vinden. Of bekijk alles over de Douglasspar (Pseudotsuga menziesii).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Buxus sempervirens (Buxus piramide) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Veel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar jouw woning. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je aankoop wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en goed zonlicht krijgt. De Buxus piramide kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Andere aspecten die van belang zijn: snoeiwerk, tegelwerk, wortels, groeiwijze.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Deze Buxus piramide Buxus sempervirens kunt u aanplanten in Elke grondsoort. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Til de boom voorzichtig in het gat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Gebruik eventueel boompalen voor extra stevigheid.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het essentieel om de kluit nat te houden. Dit is met name cruciaal in het bloeiseizoen (Maart, April). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot het blad valt in de herfst. In droge, warme zomers is het verstandig om regelmatig extra water toe te dienen.

Buxus piramide goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Check aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Buxus sempervirens

Deze buxus pyramide is zeer geschikt voor een haag en zeker een originele afscheiding. Een aantal voorbeelden: buxus pyramides tegen elkaar aanzetten (puntjes haag), enige afstand tussen de buxus pyramides, buxus bollen afwisselen met buxus pyramides of een gewone buxushaag en aan de uiteinden van de haag buxus piramides. Als u ze twee maal per jaar snoeit blijven ze mooi vol en groen, ze groeien ongeveer 10 tot 15 cm per jaar. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 300 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Breed / verspreid. Qua kleuren zie je voornamelijk Groen. De groeiperiode is Maart, April. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Elke grondsoort. Belangrijk: deze Buxus is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Daarnaast is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Douglasspar (Pseudotsuga menziesii).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Buxus sempervirens april 2024
In welke kleur komt het blad van de Buxus sempervirens?

De boom heeft verschillende kleuren Groen. De bloeitijd is Maart, April. Belangrijk detail: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plek waar je de boom plant dient vrij te zijn van grind, straatwerk, oude wortels, bekabeling enz. Zo kan de boom goed wortelen. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Kies een van de volgende grondsoorten: Elke grondsoort.

Wat is de juiste standplaats voor de Buxus piramide?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Let op schuttingen & overkappingen: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Onderzoek ook aspecten zoals schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe snel kan ik de Buxus sempervirens Buxus piramide thuis laten leveren?

Je kunt deze Buxus piramide probleemloos laten leveren aan huis. Bij online bomenwinkels vind je verschillende hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals boompalen of aanplantgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Reken echter wel op bezorgtijden van vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat is de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw voordelige Buxus sempervirens aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een gespecialiseerde boomverzorger. Hierdoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en weet je zeker dat het juist geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Belangrijk: de plaats waar de boom neergezet wordt moet schoon zijn, dus geen puin en grind, stronken, worteldoek, straatwerk, bekabeling en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie