Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

buxusbol-buxus-microphylla-faulkner-bestellen-bezorgen

Buxusbol (Buxus microphylla ‘Faulkner’) online bestellen

De Buxusbol (Buxus microphylla ‘Faulkner’) direct online bestellen en laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op dit portaal tonen wij veel nuttige informatie over deze Buxus. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de aangesloten winkels. Dankzij de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Maart, April. De uiteindelijke hoogte is circa 100 cm. Dit type Buxusbol kan jij online kopen vanaf €12,75.

Naam boomBuxusbol (Buxus microphylla ‘Faulkner’)
Latijnse naamBuxus microphylla Faulkner
CategorieBuxus
Vanafprijs€12,75
KleurGroen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April

Buxusbol (Buxus microphylla Faulkner) thuis bezorgen (juni 2024)

De Buxus microphylla ‘Faulkner’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen geven koele plekken in de tuin, verbeteren de luchtkwaliteit en dieren zijn er gek op. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is dit type Buxus zeker een hele leuke mogelijkheid. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, een aanhangwagen is niet nodig en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Bij deze service wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je diverse online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Buxusbol Buxus microphylla Faulkner kunt kunt vinden. Of bekijk meer informatie over de Grove den (Pinus sylvestris Boomvorm).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Buxus microphylla Faulkner (Buxusbol) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom wordt geleverd

  Een groot deel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar jouw woning. Bomen zijn levende producten. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt de dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je artikel wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Buxusbol gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Neem ook zaken in acht als groeiwijze, snoeiwerk, bewatering, tegelwerk.

 4. Het planten van de boom

  Een Buxusbol Buxus microphylla Faulkner plant je het beste in Elke grondsoort. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Maak een mooi rond plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Plaats indien nodig boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Onderhouden

  Na het aanplanten is het cruciaal om genoeg water te geven. Met name in de bloeiperiode (Maart, April). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de warme periode voorbij is. Tijdens de droge hete zomermaanden is het een goed idee om wekelijks te sproeien.

Buxusbol goedkoop bestellen en laten bezorgen

Check acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Verzorgingsinformatie over de Buxus microphylla ‘Faulkner’

De Buxus Faulkner is een steviger en grootbladigere buxus dan de gewone buxus, de sempervirens. Deze buxus bol is zeer geschikt voor een haag en zeker een originele afscheiding. Een aantal voorbeelden: buxus bollen tegen elkaar aanzetten (bolletjes haag) of enige afstand tussen de buxus bollen, buxus bollen afwisselen met buxus pyramides of een gewone buxushaag en aan de uiteinden van de haag buxus bollen. Als u ze twee maal per jaar snoeit blijven ze mooi vol en groen, ze groeien ongeveer 10 tot 15 cm per jaar. De maximale groeihoogte is ongeveer 100 cm. De groeiwijze is Breed / verspreid. De kleur van het blad is Groen. De groeiperiode is Maart, April. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Elke grondsoort. Let op: deze Buxus is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Grove den (Pinus sylvestris Boomvorm).

Maximale hoogte100 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Buxus microphylla ‘Faulkner’ juni 2024
Wat is de kleur van de Buxus microphylla Faulkner?

De bladkleur is Groen. Hij komt tot bloei in Maart, April. Opmerkelijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar je de boom plant moet volledig vrij zijn van o.a. oude wortels, grind, bekabeling, straatwerk enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Kies een van de volgende grondsoorten: Elke grondsoort.

Welk standplaats is geschikt voor de Buxusbol?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet niet te nat en niet te droog zijn. Houd rekening met uw buren: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Bekijk ook andere factoren als bladverlies en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe kan ik de Buxus microphylla Faulkner Buxusbol aan huis laten bezorgen?

Je kunt deze Buxusbol probleemloos laten leveren aan huis. Je hebt de keuze uit diverse soorten groottes en andere essentials zoals set met boompalen of mest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De geschatte levertijd is plus minus een week.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Buxus microphylla Faulkner aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een ervaren tuinman. Hierdoor hoef je niet alles zelf uit te zoeken en ben je er verzekerd van dat het proces op een goede manier verloopt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Bedenk wel: de plek waar je het laat planten moet volledig vrij zijn van o.a. oude wortels, bekabeling, straatwerk, worteldoek, stronken en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie