Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

gele-coniferenhaag-chamaecyparis-lawsoniana-ivonne-bestellen-bezorgen

Gele coniferenhaag (Chamaecyparis lawsoniana ‘Ivonne’) online bestellen

De Gele coniferenhaag (Chamaecyparis lawsoniana ‘Ivonne’) online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat is hier mogelijk! Op dit platform vind je veel praktische info over deze Coniferen. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de toonaangevende tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De bladkleur is mooi: Geel. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Maart, April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 400 cm. Dit type Gele coniferenhaag kan je al laten bezorgen vanaf €11,95.

Naam boomGele coniferenhaag (Chamaecyparis lawsoniana ‘Ivonne’)
Latijnse naamChamaecyparis lawsoniana Ivonne
CategorieConiferen
Verkoopprijs v.a.€11,95
KleurGeel
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Gele coniferenhaag (Chamaecyparis lawsoniana Ivonne) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Chamaecyparis lawsoniana ‘Ivonne’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen zorgen voor schaduw, ze produceren zuurstof en bieden privacy. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is deze Coniferen een uitstekende keuze. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In deze tabel vergelijk je toonaangevende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Gele coniferenhaag Chamaecyparis lawsoniana Ivonne online kopen kan. Of bekijk meer informatie over de Lork op stam (Larix kaempferi ‘Blue Ball’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Chamaecyparis lawsoniana Ivonne (Gele coniferenhaag) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Bezorging van de boom

  Veel bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende producten. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt meestal een dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je order wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Gele coniferenhaag plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Andere aspecten die van belang zijn: groeiwijze, schaduw, snoeiwerk, wortels.

 4. Juiste manier van bomen planten

  De Gele coniferenhaag Chamaecyparis lawsoniana Ivonne is aan te planten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Vermijd altijd wit straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Verzorgen

  Zodra de boom in de grond staat is het van levensbelang om genoeg water te geven. Dit is met name cruciaal in het bloeiseizoen (Maart, April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de warme periode voorbij is. In droge, warme zomers raden we aan wekelijks te sproeien.

Gele coniferenhaag goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Chamaecyparis lawsoniana ‘Ivonne’

De Gele coniferenhaag Chamaecyparis lawsoniana ‘Ivonne’ is een traag groeiende haagconifeer met opgaande, compacte groei in kegelvorm en is zeer geschikt als haagconifeer. De meeste maten van de Gele coniferenhaag Chameacyparis lawsoniana ‘Ivonne’ worden door Tuinplant.nl zelf gekweekt. De ‘Ivonne’ kan tot 300cm hoog worden. Het blad is felgeel tot lichtgroen. De Gele coniferenhaag Chameacyparis lawsoniana ‘Ivonne’ is winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De Gele coniferenhaag Chameacyparis lawsoniana ‘Ivonne’ komt het beste tot zijn recht in een strakke haag, maar doet het ook prima als blikvangende solitair op de hoek van de border. De Chameacyparis lawsoniana ‘Ivonne’ gedijt het beste op droge tot vochthoudende, lichtzure, goed doorlatende grond in de volle zon of halfschaduw. De plant verdraagt geen staand water of te natte grond. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De maximale groeihoogte is ongeveer 400 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Zuilvormig. De kleur van het blad is Geel. Het groeiseizoen is in Maart, April, Mei. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Niet vergeten: deze Coniferen is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Lork op stam (Larix kaempferi ‘Blue Ball’).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormZuilvormig
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Chamaecyparis lawsoniana ‘Ivonne’ april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Chamaecyparis lawsoniana Ivonne?

De boom heeft verschillende kleuren Geel. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Maart, April, Mei. Belangrijk detail: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar je de boom plant moet vrij zijn van bekabeling, puin, worteldoek, oude wortels enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de beste standplaats voor de Gele coniferenhaag?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Let ook goed op de schutting: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Bekijk ook andere factoren als bladverlies en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Kan ik de Chamaecyparis lawsoniana Ivonne Gele coniferenhaag in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan deze Gele coniferenhaag zonder gedoe tot in de tuin laten leveren. Via het online tuincentrum koop je meerdere varianten, hoogtes en andere essentials zoals boom palenboor en bemesting. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Dit duurt zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt jouw voordelige Chamaecyparis lawsoniana Ivonne aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een gespecialiseerde tuinman. Op die manier hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en ben je er verzekerd van dat het groen op een goede manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Niet vergeten: de aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, puin en grind, bekabeling, straatwerk, stronken en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie