Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

groene-coniferenhaag-thuja-occidentalis-brabant-bestellen-bezorgen

Groene coniferenhaag (Thuja occidentalis ‘Brabant’) online bestellen

De Groene coniferenhaag (Thuja occidentalis ‘Brabant’) gemakkelijk online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op deze pagina tref je uitgebreide info over deze Coniferen. Je kunt direct online bestellen bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April tot Juni. De uiteindelijke hoogte is circa 400 cm. Dit type Groene coniferenhaag is al te koop voor €1,95.

Naam boomGroene coniferenhaag (Thuja occidentalis ‘Brabant’)
Latijnse naamThuja occidentalis Brabant
CategorieConiferen
Verkoopprijs v.a.€1,95
KleurGroen
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril tot Juni

Groene coniferenhaag (Thuja occidentalis Brabant) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Thuja occidentalis ‘Brabant’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen geven schaduwrijke plekken, reinigen de lucht en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is dit type Coniferen het overwegen waard. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Bij deze service worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de bijgaande tabel vergelijk je erkende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Groene coniferenhaag Thuja occidentalis Brabant online bestellen kan. Zie ook meer informatie over de Laurierboom op stam (Prunus laurocerasus ‘Mano’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Thuja occidentalis Brabant (Groene coniferenhaag) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Veel bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende producten. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt meestal een dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw bestelling wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Zorg voor een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Groene coniferenhaag gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan groeiwijze, tegelwerk, snoeiwerk, wortels.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Een Groene coniferenhaag Thuja occidentalis Brabant kan aangeplant worden in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en koop voedingsrijke aanplantgrond. Graaf boompalen in om hem te ondersteunen.

 5. Onderhoud

  De de beplanting is het van levensbelang om genoeg water te geven. Met name in de bloeimaanden (April tot Juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In droge, warme zomers wordt het aanbevolen om de grond regelmatig te bevochtigen.

Groene coniferenhaag goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Tips en informatie over de Thuja occidentalis ‘Brabant’

De Groene coniferenhaag Thuja occidentalis ‘Brabant’ is de meest verkochte haagconifeer. De Groene coniferenhaag Thuja occidentalis ‘Brabant’ is een snel groeiende haagconifeer die met gemak 500cm hoog wordt. Het blad is donkergroen. De Thuja occidentalis ‘Brabant’ groeit met uitwaaierende scheuten en groeit daarom snel dicht. Voor een strakke coniferenhaag kunt u de Thuja occidentalis ‘Brabant’ twee keer per jaar snoeien. De Groene coniferenhaag Thuja occidentalis ‘Brabant’ is zeer winterhard, groenblijvend en een sterke plant die groeit op alle soorten grond, mits goed aangeplant. Tuinplant.nl kweekt de meeste maten zelf.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 400 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Opgaand, Zuilvormig. De (blad)kleur van deze boom is: Groen. Deze boom bloeit met name in April tot Juni. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Belangrijk detail: deze Coniferen is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Laurierboom op stam (Prunus laurocerasus ‘Mano’).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormOpgaand, Zuilvormig
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Thuja occidentalis ‘Brabant’ april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Thuja occidentalis Brabant?

De boom heeft verschillende kleuren Groen. De groeiperiode is April tot Juni. Belangrijk detail: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet schoon zijn, dus geen puin, oude beplanting, straatwerk, stronken enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Groene coniferenhaag?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet niet te nat en niet te droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Kijk ook goed naar overhangende takken, schaduw en wortels die doorschieten.

Hoe kan ik de Thuja occidentalis Brabant Groene coniferenhaag aan huis laten leveren?

Jij kan de Groene coniferenhaag probleemloos laten leveren aan huis. Bij de online bomenexpert kies je uit allerlei soorten, maten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boompalen of grondmest. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Dit duurt ongeveer 5 werkdagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Thuja occidentalis Brabant aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een vakbekwame boomspecialist. Dankzij deze service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je er rustig vanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Niet vergeten: de plantplaats dient vrij te zijn van straatwerk, oude wortels, worteldoek, stronken, bekabeling en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie