Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

olijfwilg-op-stam-elaeagnus-ebbingei-bestellen-bezorgen

Olijfwilg op stam (Elaeagnus ebbingei) online bestellen

De Olijfwilg op stam (Elaeagnus ebbingei) goedkoop online bestellen en laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op onze bomen-vergelijkingssite check je uitgebreide informatie over deze Olijfwilg. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Dankzij de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De kleur van de boom is Blauw, Grijs, Groen, Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Mei. De uiteindelijke hoogte is 300 cm. Dit type Olijfwilg op stam kan jij online kopen vanaf €64,50.

Naam boomOlijfwilg op stam (Elaeagnus ebbingei)
Latijnse naamElaeagnus ebbingei
CategorieOlijfwilg
Verkoopprijs v.a.€64,50
KleurBlauw, Grijs, Groen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMei

Olijfwilg op stam (Elaeagnus ebbingei) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Elaeagnus ebbingei is een echte eyecatcher. Bomen verschaffen verkoeling, ecologisch evenwicht en dienen uitstekend als perceel afboording. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Olijfwilg zeker een hele leuke mogelijkheid. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Met deze dienst worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hieronder vergelijk je diverse online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Olijfwilg op stam Elaeagnus ebbingei online kopen kan. Zie ook meer informatie over de Libanonceder (Cedrus libani).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Elaeagnus ebbingei (Olijfwilg op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Levering van de boom

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt meestal een dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw bestelling wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek die het water goed afvoert en genoeg zonlicht ontvangt. De Olijfwilg op stam voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Denk ook goed aan schaduw, snoeiwerk, tegelwerk, bewatering.

 4. Juiste manier van bomen planten

  De Olijfwilg op stam Elaeagnus ebbingei kan men aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Graaf boompalen in om hem te verankeren.

 5. Verzorgen

  Nadat je de boom geplant hebt is het essentieel om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name belangrijk tijdens de bloeimaanden (Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het blad valt in de herfst. In droge, warme zomers raden we aan de boom wat extra water te geven.

Olijfwilg op stam goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Tips en informatie over de Elaeagnus ebbingei

De Elaeagnus Ebbingei is een prachtige, wintergroene olijfwilg op stam. De bladeren van de Elaeagnus Ebbingei (Olijfwilg op stam) zijn grijs-groen van kleur. De Elaeagnus Ebbingei is wintergroen maar bloeit met onopvallende hangende witte bloemetjes in de periode april en mei. De hoogte van deze olijfwilg op stam is ongeveer 120 cm. Deze olijfwilg staat het liefst op een warm, beschut plekje in de zon of halfzon en kan goed tegen een zoutige of humusarme grond. De beste tijd om deze olijfwilg op stam te snoeien is tussen november en maart, maar LET OP snoei niet als het vriest! Deze olijfwilg op stam kunt u beter niet te vaak snoeien, maar eens in de 2 á 3 jaar kunt u verjongingssnoei toepassen wat betekend dat u een paar oude takken wegsnoeit om ruimte te creeren voor jongere takken. De Elaeagnus Ebbingei verlangt een zurige, luchtige en doorlatende grond dus u kunt hem het beste inplanten met Tuinturf. De maximale hoogte ligt op ongeveer 300 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Bolvormig. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Blauw, Grijs, Groen, Wit. De groeiperiode is Mei. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond. Opmerking: deze Olijfwilg is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Daarnaast is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Libanonceder (Cedrus libani).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormBolvormig
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Elaeagnus ebbingei april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Elaeagnus ebbingei?

De bladkleur is Blauw, Grijs, Groen, Wit. De bloeitijd is Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet schoon zijn, dus geen worteldoek, bekabeling, oude beplanting, oude wortels enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond.

Wat is de ideale standplaats voor de Olijfwilg op stam?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet niet te nat en niet te droog zijn. Houd rekening met uw buren: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Kijk ook goed naar mogelijke ongewenste schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe snel kan ik de Elaeagnus ebbingei Olijfwilg op stam thuis laten bezorgen?

Je kunt de Olijfwilg op stam snel en voordelig tot in de tuin laten leveren. Via het online tuincentrum koop je meerdere hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals boom palenboor of grond voeding. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een professionele bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat houdt de aanplantservice in?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Elaeagnus ebbingei aanbieding bezorgd en geplant door een deskundige tuinman. Op die manier hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je ervanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Let op: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. straatwerk, bekabeling, oude wortels, worteldoek, puin en grind en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie