Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

laurierboom-op-stam-prunus-laurocerasus-mano-bestellen-bezorgen

Laurierboom op stam (Prunus laurocerasus ‘Mano’) online bestellen

De Laurierboom op stam (Prunus laurocerasus ‘Mano’) eenvoudig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op deze pagina vind je veel info en tips voor deze Laurierboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleur van de boom is Bruin, Groen, Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 450 cm. Deze Laurierboom op stam is al te bestellen vanaf €64,50.

Naam boomLaurierboom op stam (Prunus laurocerasus ‘Mano’)
Latijnse naamPrunus laurocerasus Mano
CategorieLaurierboom
Prijsindicatie€64,50
KleurBruin, Groen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei

Laurierboom op stam (Prunus laurocerasus Mano) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Prunus laurocerasus ‘Mano’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen zorgen voor verkoeling, zorgen voor zuurstof en zorgen voor wat extra privacy. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Laurierboom iets wat je kunt overwegen. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Door de boomspecialist worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je meerdere online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Laurierboom op stam Prunus laurocerasus Mano kunt kunt vinden. Of bekijk meer informatie over de Nectarine leiboom (Prunus persica leivorm).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus laurocerasus Mano (Laurierboom op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar jouw woning. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt de dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw product wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Laurierboom op stam plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Andere aspecten die van belang zijn: groeiwijze, schaduw, wortels, tegelwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Deze Laurierboom op stam Prunus laurocerasus Mano kan aangeplant worden in Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het ontzettend belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Vooral in de groeimaanden (April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het blad valt in de herfst. Bij een droge periode wordt aangeraden om wekelijks te sproeien.

Laurierboom op stam goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Check opties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Prunus laurocerasus ‘Mano’

De Prunus Laurocerasus ‘Mano’ op stam heeft groen, glanzend ovaalrond blad. De Prunus Laurocerasus ‘Mano’ is een groenblijvende Laurier op stam welke zeer geschikt is voor bijvoorbeeld de kleinere tuin. Deze Laurier op stam heeft een zeer rijke bloei waarbij hij overladen is met witte kaarsjes van wel 10cm lang. Na de bloei verschijnen er rode bessen welke uiteindelijk zwart verkleuren. Deze Laurierboom op stam is in meerdere stamhoogtes te bestellen. Deze Laurier op stam staat het liefst op een plek in de zon of halfzon. De Prunus Laurocerasus ‘Mano’ heeft geen bodemeisen. U kunt deze Laurier op stam het beste na de bloei bijsnoeien om deze in vorm te houden. Snoeien kan niet in de volle zon i.v.m. het inbranden van de gesnoeide takken. De Prunus Laurocerasus ‘Mano’ kunt u het beste met een snoeischaar snoeien, doet u dit met een heggeschaar dan worden de bladeren doorgeknipt en krijgt u allemaal lelijke, ingedroogde randen te zien. Gebruik Tuinplantengrond bij het aanplanten voor de voeding. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 450 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Bolvormig, Compact. De (blad)kleur van deze boom is: Bruin, Groen, Wit. Deze boom bloeit met name in April, Mei. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Niet vergeten: deze Laurierboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Nectarine leiboom (Prunus persica leivorm).

Maximale hoogte450 cm
GroeivormBolvormig, Compact
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus laurocerasus ‘Mano’ april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Prunus laurocerasus Mano?

De boom heeft verschillende kleuren Bruin, Groen, Wit. De bloeitijd is April, Mei. Belangrijk detail: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet vrij zijn van grind, oude wortels, straatwerk, worteldoek enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Laurierboom op stam?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Denk ook aan omwonenden: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Bekijk ook andere factoren als mogelijke ongewenste schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe kan ik de Prunus laurocerasus Mano Laurierboom op stam aan huis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Laurierboom op stam lekker makkelijk aan huis laten bezorgen. Je hebt de keuze uit meerdere varianten, hoogtes en extra’s zoals boom palenboor of aanplantgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De bezorgtijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt de voordelige Prunus laurocerasus Mano aanbieding afgeleverd en aangeplant door een deskundige boomverzorger. Door deze handige service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je zeker dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Niet vergeten: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet schoon zijn, dus geen worteldoek, oude wortels, bekabeling, straatwerk, stronken en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie