Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dakamberboom-liquidambar-dakboom-bestellen-bezorgen

Dakamberboom (Liquidambar dakboom) online bestellen

De Dakamberboom (Liquidambar dakboom) online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit platform tref je veel info en tips voor deze Dakboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de aangesloten winkels. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleur van de boom is Geel, Groen, Oranje, Rood. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 450 cm. Dit type Dakamberboom kan je al laten bezorgen vanaf €197,95.

Naam boomDakamberboom (Liquidambar dakboom)
Latijnse naamLiquidambar dakboom
CategorieDakboom
Verkoopprijs v.a.€197,95
KleurenGeel, Groen, Oranje, Rood
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei

Dakamberboom (Liquidambar dakboom) bezorgen aan huis (april 2024)

De Liquidambar dakboom is een aanwinst voor elke tuin. Bomen leveren plekken voor verkoeling op warme dagen, ze produceren zuurstof en dieren zijn er gek op. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is dit type Dakboom een hele goede optie. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen aanhangwagen nodig en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Bij deze service wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In onderstaande tabel vergelijk je betrouwbare bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Dakamberboom Liquidambar dakboom online bestellen kan. Of vind informatie en tips voor de Appelboom (Malus domestica ‘James Grieve’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Liquidambar dakboom (Dakamberboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je ontvangt altijd vroegtijdig een mail of SMS met een trackinglink. Je artikel wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Dakamberboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Neem ook zaken in acht als schaduw, wortels, bewatering, tegelwerk.

 4. Aanplanten van de boom

  Zo’n Dakamberboom Liquidambar dakboom plant je het beste in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Neem een schep en graaf een gat waarin de boom rechtop kan komen te staan. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Til de boom voorzichtig in het gat en gebruik aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Onderhoud

  Na het aanplanten is het van levensbelang om de boom regelmatig water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeiperiode (Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot de zomerperiode achter de rug is. In de drogere maanden wordt het aanbevolen om de boom wat extra water te geven.

Dakamberboom goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Check acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Liquidambar dakboom

De dakamberboom Liquidambar staat bekend om zijn mooi gevormde blad en rijke herfstkleuren. ’s Zomers is het blad groen en in de herfst verkleurend naar rood, geel en oranje in grootte diversiteit zichtbaar. Daarbij is de grillig gevormde stam erg mooi om te zien. Deze dakboom is in elke tuin toe te passen. Plant aanplantgrond bij deze dakamberboom en zet er een boompaal bij. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 450 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Dakvorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Geel, Groen, Oranje, Rood. De groeiperiode is Mei. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Tip: deze Dakboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom prachtige herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Appelboom (Malus domestica ‘James Grieve’).

Maximale hoogte450 cm
GroeivormDakvorm
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Liquidambar dakboom april 2024
Wat is de kleur van de Liquidambar dakboom?

De kleur van het blad is Geel, Groen, Oranje, Rood. Hij komt tot bloei in Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, oude beplanting, puin, straatwerk enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Dakamberboom?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond mag niet te nat of droog zijn. Houd rekening met uw buren: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Houd ook rekening met schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Wanneer kan ik de Liquidambar dakboom Dakamberboom aan huis laten bezorgen?

Je kunt de Dakamberboom lekker makkelijk aan huis laten bezorgen. Online vind je verschillende formaten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals binddraad of mest. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Dit duurt plus minus een week.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Liquidambar dakboom aanbieding afgeleverd en aangeplant door een deskundige tuinman. Daardoor kan je alles rustig uit handen geven en weet je zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Advies: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. oude wortels, straatwerk, stronken, worteldoek, bekabeling en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie