Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dakboom-glansmispel-dak-photinia-fraseri-red-robin-bestellen-bezorgen

Dakboom glansmispel (Dak-photinia fraseri ‘Red Robin’) online bestellen

De Dakboom glansmispel (Dak-photinia fraseri ‘Red Robin’) direct online bestellen en laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op dit portaal tonen wij veel info en tips voor deze Dakboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de toonaangevende tuincentra. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt alles netjes aangeplant. De bladkleur is mooi: Groen, Rood, Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 450 cm. Deze Dakboom glansmispel is te koop voor prijzen v.a. €432,25.

Naam boomDakboom glansmispel (Dak-photinia fraseri ‘Red Robin’)
Latijnse naamDak-photinia fraseri Red Robin
CategorieDakboom
Verkoopprijs v.a.€432,25
KleurenGroen, Rood, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei

Dakboom glansmispel (Dak-photinia fraseri Red Robin) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Dak-photinia fraseri ‘Red Robin’ is een echte eyecatcher. Bomen bieden een eigen microklimaat, ze dempen het geluid van de omgeving en dieren zijn er gek op. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is dit type Dakboom iets wat je kunt overwegen. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bestellen biedt tal van voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Bij deze service wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je toonaangevende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Dakboom glansmispel Dak-photinia fraseri Red Robin online kopen kan. Of bekijk meer over de Appelboom (Malus domestica ‘Golden Delicious’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Dak-photinia fraseri Red Robin (Dakboom glansmispel) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste producten zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met speciaal transport. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw bestelling wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en genoeg licht krijgt. De Dakboom glansmispel kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Bekijk ook relevante details zoals bewatering, snoeiwerk, tegelwerk, groeiwijze.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Deze Dakboom glansmispel Dak-photinia fraseri Red Robin kan je volgens de kweker planten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Vermijd altijd wit straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en koop voedingsrijke aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Boomverzorging

  Na het aanplanten is het belangrijk om de grond vochtig te houden. Vooral in de groeimaanden (Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de zomerdagen is het noodzakelijk om wat aanvullend water bij te geven.

Dakboom glansmispel goedkoop bestellen en laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Dak-photinia fraseri ‘Red Robin’

Erg mooie en populaire dakboom, de dak-photinia. De Photinia fraseri ‘Red Robin’ dakboom is een aanvulling voor uw tuin. Naast een dichte bladstructuur heeft de plant u in het voorjaar vuurrode bladuitlopers te bieden. Ook in de winter blijft de dakboom in het blad. Deze vuurode uitlopers die in contrast staan met het donkergroene blad en de witte bloemschermen zorgen ervoor dat deze boom veel aan uw tuin kan toevoegen.Takken die zich niet laten leiden kunt u eenvoudig weg snoeien. Plant aanplantgrond bij de dakphortinia en zet er een boompaal bij. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 450 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Dakvorm. Samenvatting van de kleur: Groen, Rood, Wit. Het groeiseizoen is in Mei. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Belangrijk detail: deze Dakboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Verder is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Appelboom (Malus domestica ‘Golden Delicious’).

Maximale hoogte450 cm
GroeivormDakvorm
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Dak-photinia fraseri ‘Red Robin’ april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Dak-photinia fraseri Red Robin?

De kleur van het blad is Groen, Rood, Wit. Het blad bloeit op in Mei. Belangrijk om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet schoon zijn, dus geen straatwerk, oude beplanting, oude wortels, stronken enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Kies een van de volgende grondsoorten: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond.

Welke standplaats kiezen voor de Dakboom glansmispel?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let ook goed op de schutting: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Houd ook rekening met overhangende takken, schaduw en wortels die doorschieten.

Op welke manier kan ik de Dak-photinia fraseri Red Robin Dakboom glansmispel thuis laten leveren?

Je kunt zo’n Dakboom glansmispel probleemloos laten bezorgen tot in de tuin. Bij online bomenwinkels vind je meerdere varianten, hoogtes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boom palenboor of grond voeding. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. De bezorgtijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Dak-photinia fraseri Red Robin aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een vakbekwame hovenier. Met deze extra service kan je alles rustig uit handen geven en weet je zeker dat het altijd correct wordt neergezet. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Let op: de plaats waar de boom neergezet wordt moet goed begaanbaar zijn zonder stronken, oude wortels, bekabeling, worteldoek, straatwerk en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie