Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dakmoerbei-morus-dakboom-bestellen-bezorgen

Dakmoerbei (Morus dakboom) online bestellen

De Dakmoerbei (Morus dakboom) voordelig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze website check je veel info en tips voor deze Dakboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Geel, Groen. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 450 cm. Dit type Dakmoerbei is te koop voor prijzen v.a. €174,75.

Naam boomDakmoerbei (Morus dakboom)
Latijnse naamMorus dakboom
CategorieDakboom
Prijsindicatie€174,75
KleurenGeel, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei

Dakmoerbei (Morus dakboom) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Morus dakboom geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen bieden verkoeling, verbeteren de luchtkwaliteit en dieren zijn er gek op. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Dakboom een hele goede optie. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door deze expert wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hierna vergelijk je toonaangevende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Dakmoerbei Morus dakboom online bestellen kan. Of bekijk alles over de Abrikozenboom (Prunus armeniaca ‘Tros Oranje’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Morus dakboom (Dakmoerbei) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd vooraf rekening met de regels. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Thuisbezorging van de boom

  De meeste bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar jouw woning. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt meestal een dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Je artikel wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek in de tuin die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Dakmoerbei voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Let ook op andere aspecten zoals bewatering, groeiwijze, snoeiwerk, wortels.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Een Dakmoerbei Morus dakboom kan je volgens de kweker planten in Alle, Kalkrijk. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en gebruik aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het cruciaal om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name belangrijk tijdens de groeiperiode (Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Bij een droge periode is het verstandig om de grond regelmatig te bevochtigen.

Dakmoerbei goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Check opties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Extra informatie over de Morus dakboom

De dakmoerbei Morus Platanifolia Fruitless heeft grote diep ingesneden bladeren en heeft een dichte bladstructuur, dus zeer handig als schaduw dakboom. De dak moerbei doet het goed op alle gronden en kan goed tegen de droogte. Belangrijk is om elk jaar kalk aan de grond toe te voegen. Plant de dakmoerbei in aanplantgrond en zet er een boompaal bij. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 450 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Dakvorm. Samenvatting van de kleur: Geel, Groen. De bloeitijd is Mei. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Kalkrijk. Belangrijk: deze Dakboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom mooie herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Abrikozenboom (Prunus armeniaca ‘Tros Oranje’).

Maximale hoogte450 cm
GroeivormDakvorm
Geschikte grondAlle, Kalkrijk
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Morus dakboom april 2024
Wat is de kleur van de Morus dakboom?

De kleur van het blad is Geel, Groen. De bloeitijd is Mei. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet schoon zijn, dus geen oude wortels, oude beplanting, grind, straatwerk enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Kalkrijk.

Wat is de juiste standplaats voor de Dakmoerbei?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet niet te nat en niet te droog zijn. Let ook goed op de schutting: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Bekijk ook andere factoren als overhangende takken, schaduw en wortels die doorschieten.

Op welke manier kan ik de Morus dakboom Dakmoerbei aan huis laten leveren?

Je kunt deze Dakmoerbei makkelijk en snel aan huis laten bezorgen. Via internet bestel je verschillende formaten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boompalen, bamboestokken en aanplantgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De bezorgtijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat is de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt de voordelige Morus dakboom aanbieding afgeleverd en aangeplant door een deskundige hovenier. Op die manier hoeft je niet zelf in de tuin te werken en weet je 100% zeker dat het juist geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Bedenk wel: de plantplaats moet vrij zijn van worteldoek, bekabeling, stronken, puin en grind, straatwerk en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie