Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

schijncypres-chamaecyparis-nootkatensis-pendula-bestellen-bezorgen

Schijncypres (Chamaecyparis nootkatensis ‘Pendula’) online bestellen

De Schijncypres (Chamaecyparis nootkatensis ‘Pendula’) direct online bestellen en laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op deze pagina tref je veel info en tips voor deze Naaldboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de boomspecialisten en verkooppunten. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De bladkleur is mooi: Grijs, Groen. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 1000 cm. Deze Schijncypres is al te koop voor €44,95.

Naam boomSchijncypres (Chamaecyparis nootkatensis ‘Pendula’)
Latijnse naamChamaecyparis nootkatensis Pendula
CategorieNaaldboom
Prijsindicatie€44,95
KleurGrijs, Groen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Schijncypres (Chamaecyparis nootkatensis Pendula) bezorgen aan huis (juni 2024)

De Chamaecyparis nootkatensis ‘Pendula’ is een echte eyecatcher. Bomen geven plekken voor verkoeling op warme dagen, ze beperken wateroverlast en dieren zijn er gek op. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is dit type Naaldboom een hele goede optie. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Daardoor wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In onderstaande tabel vergelijk je populaire bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Schijncypres Chamaecyparis nootkatensis Pendula online kan kopen. Of klik door naar de pagina over de Patio appelboom (Malus domestica ´Braeburn´ patio appelboom).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Chamaecyparis nootkatensis Pendula (Schijncypres) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Levering van de boom

  De meeste bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend product. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt de dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw bestelling wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die het water goed afvoert en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Schijncypres voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Let ook op andere aspecten zoals wortels, schaduw, bewatering, tegelwerk.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Een Schijncypres Chamaecyparis nootkatensis Pendula plant je het beste in Alle, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Til de boom voorzichtig in het gat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Boomonderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het essentieel om de boom regelmatig water te geven. Vooral in de bloeiperiode (Maart, April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot het blad valt in de herfst. In de drogere maanden is het slim om extra water te geven.

Schijncypres goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk opties en laat het tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Chamaecyparis nootkatensis ‘Pendula’

De Chamaecyparis nootkatensis ‘Pendula’ is een traag groeiende Schijncypres met opgaande groei en bijna geometische, kegelvormige afhangende takken vanaf de kroon. In de West-Europese klimaatzone kan de ‘Pendula’ tot 900cm worden. In Noord-Amerika, waar de boom van nature voorkomt, kan hij een hoogte van 1500cm bereiken. Een oude boom heeft breed uitgroeiende, afhangende takken. Het geschubde blad is donkergroen en zit aan bruingrijze takken. De vezelige bast is roodbruin. De ‘Pendula’ draagt bolvormige, kromme kegels die verkleuren van groen naar bruin. De Schijncypres is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De ‘Pendula’ komt vanwege zijn onregelmatige, decoratieve vorm het beste tot zijn recht als blikvangende solitair. De Chamaecyparis nootkatensis ‘Pendula’ gedijt het beste op droge tot vochthoudende, goed doorlatende, lichtzure grond in de volle zon of halfschaduw. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De maximale groeihoogte is ongeveer 1000 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Afhangend. Samenvatting van de kleur: Grijs, Groen. Deze boom bloeit met name in Maart, April, Mei. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Normale grond. Niet vergeten: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Patio appelboom (Malus domestica ´Braeburn´ patio appelboom).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormAfhangend
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Chamaecyparis nootkatensis ‘Pendula’ juni 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Chamaecyparis nootkatensis Pendula?

De bladkleur is Grijs, Groen. De boom groeit in Maart, April, Mei. Opmerkelijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet schoon zijn, dus geen straatwerk, stronken, bekabeling, oude wortels enz. Zo kan de boom goed wortelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Schijncypres?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Houd ook rekening met de buren: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Denk tenslotte ook aan overhangende takken en wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Chamaecyparis nootkatensis Pendula Schijncypres aan huis laten leveren?

Je kunt zo’n Schijncypres lekker makkelijk bij u thuis laten bezorgen. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boompalen, bamboestokken en grond voeding. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Dit duurt zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Chamaecyparis nootkatensis Pendula aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een ervaren tuinman. Met deze extra service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je ervanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Niet vergeten: de plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. puin en grind, worteldoek, bekabeling, stronken, straatwerk en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie