Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

witte-druif-vitis-bianca-bestellen-bezorgen

Witte druif (Vitis Bianca) online bestellen

De Witte druif (Vitis Bianca) goedkoop online bestellen en laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op deze website bekijk je veel nuttige informatie over deze Druivenstruik. Je kunt direct online bestellen bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Dankzij de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De kleur van de boom is Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Juni, Juli, Augustus, September. De uiteindelijke hoogte is 500 cm. Deze Witte druif is al te koop voor €10,25.

Naam boomWitte druif (Vitis Bianca)
Latijnse naamVitis Bianca
CategorieDruivenstruik
Prijsindicatie€10,25
KleurWit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeJuni, Juli, Augustus, September

Witte druif (Vitis Bianca) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Vitis Bianca is onmisbaar in elke tuin. Bomen bieden schaduw, zorgen voor zuurstof en dieren zijn er gek op. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Druivenstruik een uitstekende keuze. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Daardoor wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In deze tabel vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Witte druif Vitis Bianca online kan kopen. Of klik door naar de pagina over de Gewone plataan (Platanus acerifolia).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Vitis Bianca (Witte druif) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Veel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gekozen adres. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt een dag van tevoren een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw boom wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek die genoeg waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Witte druif kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Andere aspecten die van belang zijn: groeiwijze, wortels, tegelwerk, schaduw.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Zo’n Witte druif Vitis Bianca kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en gebruik aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Boomonderhoud

  De de beplanting is het ontzettend belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Vooral in de bloeimaanden (Juni, Juli, Augustus, September). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Bij een droge periode wordt het aanbevolen om de kluit extra nat te houden.

Witte druif goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Aanvullende informatie over de Vitis Bianca

Een zoete witte druif, beter dan het ras vroege van der laan. Deze is meer resistent tegen valse en echte meeldauw. Standplaats: zon – halfschaduw, Vitis vinifera ‘Bianca’ is een smakelijke zoete witte druif. Verlangt een beschutte en warme plek in de tuin, best is een zuidermuur. De bodem moet kalkrijk en kleiachtig zijn. Maart/april bemesten. Aanplanten in Tuinplantengrond. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 500 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Opgaand. Samenvatting van de kleur: Wit. De groeiperiode is Juni, Juli, Augustus, September. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Goed om te weten: deze Druivenstruik is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Gewone plataan (Platanus acerifolia).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Vitis Bianca april 2024
Wat zijn de kleuren van de Vitis Bianca?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Wit. Het blad bloeit op in Juni, Juli, Augustus, September. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. straatwerk, oude beplanting, bekabeling, puin enz. Zo kan de boom goed wortelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Normale grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Witte druif?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Denk ook aan andere bewoners: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Onderzoek ook aspecten zoals mogelijke ongewenste schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Vitis Bianca Witte druif in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt een Witte druif lekker makkelijk in de eigen tuin laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je allerlei soorten, maten en andere essentials zoals binddraad en mest. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Dit duurt doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat betekent aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt de voordelige Vitis Bianca aanbieding bezorgd en geplant door een vakbekwame boomexpert. Door deze handige service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je 100% zeker dat het altijd correct wordt neergezet. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Belangrijk: de plek waar je het laat planten dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, stronken, oude wortels, worteldoek, bekabeling en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie